Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
więc może to od tego stękania i ściskania dłoni takie gorące jej się zrobiły. No ale po kupie mała wróciła do normalności, przestała marudzić, najadła się porządnie i leży grzecznie w łóżeczku, więc chyba wszystko ok
To moze powodowac jakas wade
dla rodzica rzecz jasna większą niż dla dziecka. Sama też przecież i pampersów używałam na zmianę z wielorazówkami, z przewagę tych drugich zdecydowanie.
bo się okazało, że ani dziecko nie jest spragnione ani głodne ani śpiące.... Nikt jakoś nie trąbi o szkodliwości proponowania wyżej wymienionych potrzeb :) Także dla mnie to można między bajki włożyć ową szkodliwość NHN - a ten fizjoterapeta w ogóle wie co to jest NHN ? Bo może chodzi mu o przetrzymywanie dziecka na nocniku, żeby JUŻ teraz zrobiło siku, takie wiesz po parę czy parenaście minut ? Bo jeśli tak, to się z nim zgodzę. Bo to jest to samo jak nakłanienie w kółko dziecka do na przykład jedzenia, co powoduje później wstręt do spożywania czegokolwiek...

możesz zmieścić się w tym "oknie" dla glutenu, nowe pokarmy wprowadza się podając przez 3 dni. Więc mozesz co najmniej 10 nowych rzeczy podać, potem gluten i potem znów stopniowo inne warzywa i owoce.akirka czyli polecasz najpierw marchewkę,potem gluten (jak dlugo?) i dopiero wtedy dołączać pomału inne warzywa?oczywiście po 6 mż?
nie nocnikowała, tylko stosowała NHN

ale wszędzie teraz się czyta, że między 4 a 6 miesiącem życia dziecka jest takie okno i jeśli wtedy zacznie się wprowadzanie glutenu pod osłoną mleka matki, to jest większa szansa na uniknięcie nietolerancji
taka noc jest dla mnie przespana bo właściwie o 23 mnie obudziła. Może gluten zaostrzyl co godzinę pobudki..Tu jest artykul o wprowadzaniu glutenu
,
Wasi lekarze znają Holle?
[/url
[/url]