Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zawsze robilo się
Te schematy tez wciąż się zmieniają
Gdybyście zobaczyły minę tej lekarki to same byście zwątpiły. A jeszcze jak powiedziałam że daję małej łyżeczką w gęstszej formie to popatrzyła na mnie jak na idiotkę. "Ale jak to, papkę pani daje??? ale jak??"
odkąd mam Jasia to w prawdziwą lwicę się zamieniłam
.. to lubię
i znam to. aż przesadzam czasem bo każde zdanie np. teściów na temat opiekowania się/karmienia małej traktuję jako atak, zjeżam się i jestem gotowa na bardzo niesympatyczną ofensywę 
Bo znam mamy, które podały jako pierwszą kaszkę bananową popularnej firmy i dziecko niesłodzonej nie tknie do dziś.
Mąż mówił żeby nie jechać zaraz do szpitala, skoro mała nie płacze, zachowywała się normalnie, tylko musimy obserwować czy nie będzie wymiotować, normalnie jesc, nie bedzie apatyczna. Zewnetrznie nic jej chyba nie jest, a co jesli doznala jakiegos wstrzasu?! Boże... jak mogłam do tego dopuscic, nienawidze siebie za to...bo każde zdanie np. teściów na temat opiekowania się/karmienia małej traktuję jako atak, zjeżam się i jestem gotowa na bardzo niesympatyczną ofensywę

) - oczywiście jak cokolwiek w zachowaniu córki Cię zaniepokoi to wtedy się nie wahaj i pędź na IP, ale znając życie skończy się jedynie na strachu - czego życzę :)

rozebrałam ją, zimny okład na nózki i czoło
)
Elyanna, nie jesteś wyrodna matka!.
Elyanna spokojnie, takie rzeczy chyba niestety każdemu się zdarzają

Elyanna, chyba wolałabym tego nie wiedzieć (o tej przewrotce z dywanu).
Dziewczyny kupiłam pampersy z lidla.
włączam odkurzacz :) I Mała zasypia nie wiem kiedy :D
[/url
[/url]
Albo miałam pecha albo faktycznie sa gorszej jakości jak juz gdzieś czytałam. Ciekawe co by producent odp na moje pytanie czy te pieluchy w takiej cenie sa gorszej jakości
,
Ana Twój znajomy jest naszym kuzynem?
On tez lubi włączać se suszarke.
ej ale bez przesady, my puszczalismy Nince suszarke pół doby a bo kolki a bo nie mogla spać.
a teraz? Boi sie i buczy i nie chce jak sobie susze wlosy ;)
[/url
[/url]