Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, jak szybko u waszych niemowlaków ustabilizował się temat wypróżnień?
. na pewno nie stanie sie straszna krzywda kazdemu dziecku, ktore ja otrzymało
Kissku chyba dziś źle spalas ze tak wszystko osobiście odbierasz
Może to nadmiar śliny, ale gdyby to był kaszel to co polecacie?
--
ale suchego, meczącego dziecko kaszlu bym nie bagatelizowała
dzieki Doritku juz po wizycie u lekarza,to tylko spływający katarek jest sprawcą.wszystko inne poza tym ok.osłuchowo czysto.kropelki do nosa,syropek na gardełko i inhalacje.mam starszą dwójkę i tak mniej więcej na szczęście wiem kiedy reagować.jakby to było moje pierwsze to bym znając siebie juz panikowała uś- przy duszącym kaszlu jechałabym na IP, jesli lekarz dopiero jutro albo wezwała pogotowie...ale jesli masz mozliwosc transportu
to lpeiej na IP ( karetke zostawic dla bardziej potrzebujacych w tym momencie)...noc przed wami...malutka się męczy, moze trzeba antybiotyk
jestem przeciwna im, ale u nas okazał si eniezbedny bo kaszel choc mokry powodował wymioty i balam sie ze dziecko sie odwodni
a jak suchy...to moze byc i krtan
Nessie, a może mała ma takie ataki padaczkowe??? Ataki wyglądają przeróżnie. Wiadomo już coś?
Juz wiem co miala na mysli jej mama mowiac ze to juz nie jest to samo dziecko :(
Rodzice po rozmowach wnioskuja, ze lekarze podejrzewaja padaczke ale narazie nic nie mowia
.mam starszą dwójkę i tak mniej więcej na szczęście wiem kiedy reagować.jakby to było moje pierwsze to bym znając siebie juz panikowała
.mam starszą dwójkę i tak mniej więcej na szczęście wiem kiedy reagować.jakby to było moje pierwsze to bym znając siebie juz panikowała
doszedł dzisiaj w nocy katar
rany u Was zeby ida a u nas dalej pusto. chodze z tą łyżeczką i stukam, pukam a tam nic
No ja właśnie parę razy posądziłam męża, przez tą zmianę w zapachu, bo kiedyś nic czuć nie było ;) ale też parę razy sprawdzałam pieluszkę bo myślałam że kupa ;) mówię pierdzi jak stary
Zanettt86 - U mnie SabSimplex zaczął działać w 5 dobie nie wiem ile czasu Ty go podajesz, gdy skończyła się nam buteleczka przeszłam na Bobotic.
Mała patrzy w sufit jak zaklęta i szybciutko zasypia