Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
. Ja podawalam i z mlekiem i z warzywami,owockami.
No i te oczy kota ze Shreka mnie przekonały
Póki co otwiera dzioba na widok łyżeczki i przyjmuje wszystko bez większych grymasów
Pod oslona mleka,to nie znaczy,ze musi być z mlekiem matki podane

.Po prostu potem dawałam po tym ,,posiłku,, piers.
Czapka musi być
Witajcie :)przepraszam,zapomniałam dodać że witam również

Ściągnięcie więcej niż 40-50 ml mleka to dla mnie istna katorga, strasznie długo to trwa.ja przyznam że ściągnięcie 20ml to jest dla mnie istny koszmar.czy będzie zbordnią jak kupię kaszkę już z MM? np ta a potem podam pierś?nie chce ściagać pokarmu
albo nie potrafię albo moje cycki się do tego nie nadają
Dodaję to do 3 łyżeczek słoiczka lub mojego mleka tak z 20-30 ml. Później po ekspozycji daję pierś.
Hahaha nie no serio jak szłam po wiatr to nawet uszy mojego psa "leżały" ale zgodzę się, że w centrum miasta albo w osłoniętym miejscu było za gorąco na osłonę wózka 
matki NIENAWIDZA ''dobrych'' rad, wiec nic nie skomentowalam
dala jej papke jak z mala siedziala, bez pytania, dopiero postawila nas po fakcie dokonanym

Przy czym jak raz zalozyl czape to dwa dni pozniej mial pierwszy w swyn zyciu katar.

Ely a jaki argument podali w tym artykule pisząc że dziecko do roku musi mieć czapeczkę ??
ale to sie da doskonale wyczuc czy ktos ma dobre intencje czy chce sie powymadrzac i uwaza, ze robisz ZLE

Nie wiem jak jest w zimie. U nas wczoraj było 21 stopni, słonecznie i Oliwka była bez czapeczki, ubrana w body długi rękaw, na to bluzeczkę krótki rękaw, spodnie, skarpetki i buty. Ja byłam w krótkim rękawku i leginsach. Moja córeczka jeździ w spacerówce. Jak zaśnie to tylko przykrywam ją cienkim kocykiem. Od urodzenia nie choruje,jedynie w wieku 6 miesięcy miała trzydniówkę.