Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Salinos ale słuszna waga małej, wiem jak cieszy jak dzieci rosną i się dobrze rozwijają, ale powiedz mi jak ty ją nosisz, bo 11 kg to moja córka ważyła jak miała 2 lata.
moja Mała takie dziwne ruchy jęzorkiem robiła i to był znak na zęby. Wyszły dwa :)
To super że jest proporcjonalna moja to się zrobiła małe sumo Fajna jest, taka proporcjonalna. To czego już jej zazdroszczę to długie nogi :)
U nas dziś strasznie trudne popołudnie. Brunonek płakał jak nigdy. Zobaczymy jak minie noc.
u nas sie suplementuje jeśli woda w gminie jest poniżej jakieś tam normy.u nas nie ma zaleceń Suplemuntuje sie jeszcze fluor czy nie
OneKiss, nie ukrywam, że też chodziły mi ząbki po głowie, ale możliwe, żeby tak wcześnie się zaczęło?!
Onekiss no nie zartuj z tymi zebami! Moj tez tak miele i wlasnie nie pamietam czy starszak tez tak robil, a tamten pierwszego zeba dostal w wieku 10 mcy. Najbardziej to sie obawiam kp przy zebach. Jak Ci idzie?
nie kazde takie zachowanie to od razu zęby, u mnie na bank nie, dziąsełka twarde, bez zmian :)
Moja tak mieliła jęzorkiem, śliniła się na potęgę
Hanny to ja może się wypowiem też bo u nas pierwszy ząb w okolicach 4 miesiąca a zanim córa skończyła 7 miesięcy wypuściła ich już 7! i teraz idzie następny także ten... Onekiss no nie zartuj z tymi zebami!
Ja właśnie nie wiem co to za kaszel jak szczekanie:(
Śpieszę donieść, iż pozytywka polecana przez Mk dojszła
o taka: http://www.mazakzabawki.pl/product-pol-7452-Projektor-Pozytywka-Kubus-Puchatek-Tomy.html