Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale uparte to było jak osioł, aż w końcu się chłopak zreflektował i wprowadził kilka nowych wyrazów do słownika czynnego i tak oprócz tata mamy jeszcze tata Artur(Atu)
da czyli dać, alo (halo - przykłada telefon do ucha) to- wskauje palcem i mówi tonem nie znoszącym sprzeciwu : "da to" i baba i jeszcze coś co przypomina akuku- nakrywa się kocykiem i mówi akuku.
Nasz Kacper od niedawna mówi alo do telefonyu :)- moj alo nie mowi, od razu jedzie chinszczyzna majac telefon ;)

Ciekawe kogo tak naśladuje...? :P- zdecydowanie tatusia :D
Kto taki plotkarz jest?!- a to po moich rodzicach :P

.

moja Ola już bardzo długo podnosi pupę do góry i dalej nic się nie działo, teraz do pupy w górze zaczęła dodawać wyprostowane nogi wsparte na palcach stóp. Olcia się nie czołga więc zabawki na wyciągnięcie ręki (no troszkę dalej) a ona buczy bo nie może sięgnąć
wypatruje raczkowania gdzie się da
No mi chodzi o ten moment przed zanim dziecko będzie na kolanach się gibać
Poziomko pełza czyli czołga się jak żołnierz?
wiem jak to wygląda ale linka i tak poproszę 

lewa dolna jedynka
Chyba jutro też się do lekarza wybirzemy! Tak rodzinnie
moja Ola już bardzo długo podnosi pupę do góry i dalej nic się nie działo, teraz do pupy w górze zaczęła dodawać wyprostowane nogi wsparte na palcach stóp. Olcia się nie czołga więc zabawki na wyciągnięcie ręki (no troszkę dalej) a ona buczy bo nie może sięgnąć wypatruje raczkowania gdzie się da
Sama nie wiem, jak mu pomóc ...
U nas są już dwa
Niestety Brunon z tych ciężko przechodzących wyrzynanie każdego z nich, więc kiedy już pokazały się na wierzchu odetchnęłam z ulgą.

Jakoś muszą zaskoczyć, że do przodu też się da i trzeba pomóc sobie rękami...no a my matki musimy cierpliwie czekać
Hahaha oby to były jedyne problemy jakie mamy z dziećmi 

Ale chyba właśnie im dalej w las tym gorzej z tymi zębami 
A my po lekarzu. Takiego to ozłocić!
Tak rodzinnie

Czyli klasyczny pies z głową w dół

)
,mlodsz bezsmoczkowa), a najlpszy chyba okres to ok.8-9 m-cy(o ile cos nie pokickalam).