Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po badaniu, RTG klatki piersiowej i ogólnym wywiadzie padła diagnoza - ostre zapalenie oskrzeli
Dostaliśmy antybiotyk (niestety) - Zinnat, do tego nebulizacje z Pulmicortu z dodatkiem Berodualu, w mędzyczasie z soli fizjologicznej, syrop Antiflegmin, Nasivin Soft doraźnie ... Masakra
Pamiętam kiedyś taką rozmowę czytałam na temat picia naparu z majeranku. Same opary z majeranku pomagają Brunonowi w oczyszczeniu noska, ale ten napar do picia ponoć dobrze działa właśnie na oczyszczenie oskrzeli i przeciwkaszlowo. Czy kojarzycie może ten temat ? Chodzi mi tu o informację, czy mogłabym podać taki napar Brunonowi. Nie wiem, czy nie jest za mały.
[/url]
[/url]Dziewczyny, czy mogłybyście polecić mi jakiś dobry nebulizator/inhalator? Zupełnie nie wiem co kupić.my posiadawszy ten:
my mamy philips familyno właśnie

w biedronce sa teraz za 139zlo dokładnie,też widziałm.ja chyba cos ok 150 kupiłam,wiec sie opłaca
;
myślę że to działa jak u nas dorosłych spróbujcie z katarem ani razu się nie wysmarkać przez cały katar

[/url]
[/url]
,to kompresor. no chyba ,ze cos pokickalam.A mój synuś całkowicie tylko na cycu, a jeszcze nie skończył 2 mcy a zawitała u mnie już @. Szybka przyjemność.
Daguś, wyprzedziłaś mnie ;) Ja też @ dostałam szybko, po równiusienkich 3 miesiącach zawitała już, dodam że mały wyłącznie na cycu był.
,

Ja jeszcze mam cykl porodowy

ciężko obserwowac się bez emocji...

a może właśnie to coś znaczy? Może taki sposób na ukojenie znalazła jak akurat nim jest przy cycu? a ssie prawidłowo? Nie masz problemów z karmieniem? Podczas karmienia nie cmoka? W sensie że nie przerywa tym cycowania?

Trochę wygląda mi to na zęby bo paluszki często w buzi ale nic kompletnie nie widać, skok jakiś dziwny? Noooo ja chcę moją kozę z powrotem