Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mnie się podoba ten obrazkek "Posiadanie dziecka nie zmieni Ciebie" :) może nie aż tak, ale czasem właśnie tak wyglądałam. Moje lewę ramię wiecznie uślinione, usmarkane, z resztkami jedzenia, hahah, ale wiesz kocham to
Ostatnio Liwkę rozebrałam z pieluchy i zagadałam się z Marcinem, a ona mi na kolanach siedziała.. och to ciepełko, które rozlało się na moich udach - soooł hot 
I ta szyja podrapana i dekolt, ten stanik, gdy czasem coś przeciekło :) ale nigdy w życiu bym tego nie zamieniła :) no i to nie trwa wiecznie, ja się stroję od kilku tygodni, nawet w domu, i nawet rzęsy maluję i staram się ładnie wygladać :) no ale ramię dalej wiecznie obślumpane przez tego małego Pachniucha 

U mnie notorycznie obrzygane i Mateo się śmieje, że wypuściłam nową linię perfum o zapachu kefiru

a tak to dziewczyny z tych nieulewających, ale za to Liwka ślinior ala buldog na potęgę, bo Nadii w życiu kropelka nie poleciała z paszczy. Mogłam ją nosić 3 tygodnie w tym samym ubranku i była czyściuteńka, a Liwce to tylko śliniaki zmieniam :) Siedzi na przykład, cała szczęśliwa, a ślina jej się ciągnie od paszczy do podłogi
A i jeszcze często miewałam trochę obsikane spodnie, jak młode były malutkie a ja je wysadzałam na miseczkę czy potem do kibelka, bo źle wycelowałam, hahahahahaha :D:D:D

A Liwcia ma zębochy ?

Teo Ty to chyba masz samą śmietankę w swoich mleku :D, że tak Huguś koksuje :)))

jest wiekszy luz w tych sprawach, ja konsultowalam w Pl jak D mial 4miesiace i tez nic zlego sie nie dzialo wiec czekaliśmy

Marcel budzi się o 5

].
], był aktywny do 11:30, potem usnął i spał do 13:00. Obudził się, zjadł cyca, znowu zasnął [była 13:30], obudził się o 14:30, zasnął znowu o 15:30 i wstanie pewnie ok 17:00, bo to się codziennie nie zmienia. 
] ok 07:30 ale potem na leżakach bite dwie godziny przesypia.

Czytałam że dużo mam ma problemy w tym okresie z dziećmi:/