Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

a ileż można jeść co nie?
Jak napiszecie mi jak ja przekonac do smoka to ja chętnie!!!
Tylko u nas najulubieńszym był taki zwykły, żółty. Innych niet ;)

na czuja i płacić 35 zł za mleko którego potem nie tknie to trochę słabo
pokrzywa np jest dobra dla alergikow.

.. Powiedzcie, ze dzieci tak maja i to minie... :(

a raczej dzieciaczkom. Ja sie ciesze ostatnimi dniami blogiego spokoju. Jak sobie pomysle ze Oliś w miare normalnie je, nawet fajnie spi i ze za kilka dni nam tez sie kolejny skok zaczyna, dwutygodniowy, to mi sie slabo robi.

Od kilku dni ma tak, że jak jej się chce spać, to zamiast sobie zasnąć, albo dać się ululac, to drze się jak opętana. .. Wymiekam już. Placze z zalem, zalewaja ja lzy... A widze przeciez ze chce spac...
a ja se strzele w łeb także jak zniknę z forum będziecie wiedziały dlaczego

], ale luz.Ale to Wy na siedząco karmicie i dzieciaki Wam śpią na rękach ?
Poza tym usiadłam sobie przed komputerem, dziecko do karmienia sobie wzięłam - z myślą, że jak zwykle upora się w dwie minutki, a potem ja wstanę i coś w chałupie zrobię - a ta sobie zasnęła, mimo, że 15 minut po drzemce była... No to tak siedziałam, aż mi się internet skończył
Przeraziłam sie,ze rodzisz wcześniej...i chyba z tego przerażenia sama urodziłam dwa dni po Tobie (19.11) 
az do skoku). Wieczorem ja klade spac mlodszego a maz starszego. No wiec nakarmilam Oliego i szykuje wszystko, ten sobie slodko lezy, A za sciana... placz nie stej ziemi, moj 3,5latek w rozkwicie buntu (sama nie wiem czy buntu 3latka czy juz 4 latka
). Najpierw ze sie mysc nie pojdzie, potem ze sie wycierac nie bedzie, potem ze pic, ze woda nie sok, ze pizamy nie zalozy a wszystko w dosc wysokim rejestrze dzwiekow. Dziewczyny jak ja sie cieszylam ze to nie ja sie musze tam z nim uzerac
a niby juz taki kumaty i komunikatywny...

Hahahhaa Kasia uwielbiam Cię

Mój Hug dopiero ten skok zaczyna, więc jest znośnie. Spał dzisiaj co prawda dwa razy po szesnaście sekund [], ale luz.
Natomiast już drżę na myśl co będzie, kiedy skok się będzie kończył, tak jak u Twojej Wiktorii.