Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

....... moja lekarka nawet zaproponowala nam karetke zeby zawiozla mnie na rendgen pluc i spowrotem chociaz tyle dla nas zrobila ja nie nazekam na nią dzwoni sama pyta o zdrowie Dusi i mam jej prywatny telefon w razie czego mozemy dzwonic o kazdej poze

Aga ja tez za Wami tęskniłam

Dobrze że jest unieruchomiona bo pewnie by wyszła - no i przez to że chciała wyjść się zaczęło. Potem babeczka która miała rehabilitować moją matkę była na pogadance i okazuje się że NFZ pokryje tylko część zabiegów a za resztę bym musiała płacić bądź dowozić matkę do innego rehabilitanta - nerwów się najadłam i tyle. Rozmawiałam już ze znajomym - jest masażystą rehabilitantem i póki co będzie po pracy wpadał na zabiegi a z czasem będzie mnie uczył co mam z matką robić.
Owszem szef obiecał że jak tylko coś będzie miał dla mojego M to zadzwoni ale czy tak będzie nie wiem. Jestem wściekła i tyle

I chyba jest tak, że Szymon od niego podłapuje. Ale 'mama' Filip za cholerę hehe

Dusia pierwsze zniosla z plaCZEM drugie bylo gorsze i dziecko tak sie wystraszylo ze az sie wyrywalo to juz nie byl normalny placz ja rycze do tej pory nie moge juz na to patrzec wszystko 

niunia nawet nie dala sie ubrac mosialam ja przywiezc w mojej kurtce teraz spi ale do tej pory chrzaka przez sen 
co robie nie tak ze tyle zlych rzeczy nas spotyka !!!!!!!!!!!!!