Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no ale marzę żeby spala juz cala noc- ja tez marze.... chociaz mleka nie robie od 16 miesiaca to do teraz mi nie przesypia calych nocy bo zawsze albo maskotka spadnie, ale koldra sie przesunie, albo noga wejdzie pod barierke:D
A ja z jeszcze jednym pytaniem: CIEMIENIUCHA. Co u Was zadziałało. Bo my się męczymy już któryś miesiąc i nic. Ale na razie miałam jakiś olejek i coś z emolium, które chyba go uczuliło. U Lucka to jest myślę mocno o podłożu alergicznym, bo skórę ma ogólnie kiepską, no ale może są jakieś super cuda na główkę z ciemieniuchą?
Livia a robiłaś jej badania krwi?
ja już bym się wzięła za dokarmianie może kasza?
U nas było to samo. Lila w ogóle nie dała się nakarmić, sama jadła, do roku naprawdę niewielkie ilości. Nawet kiedyś na bilansie dwulatka lekarz zasugerował, żeby jej coś zagęszczać :P Nadal jest chuda, waży 12,5kilo, ale wszystko z nią w porządku ;) Ja zawsze patrzyłam na proporcje wagi do wzrostu i na to, jak sie zachowuje. No i ile ona mi tego zje? Kilka łyżeczek? Ona malutko je, więc nawet nie mam jak jej utuczyć, bo przecież jej siłą nie wepchnę...
Pewnych rzeczy nie przeskoczysz
badalas Jasia pod jakimś kątem
w pewnym momencie był mocno otyły
Julka też tak koksowala