Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

No minki fajniutkie robi.

niektórzy rodzice mnie rozbrajają... Moje dzieci przeszczęśliwe, Weronika kibicowała jak umiała i zjadała mojego gwizdka zagryzając go pomponami z bibuły
Kuba mocno kibicował dziewczynie (tzn koleżance) a i mój Małż na chwilkę był normalny bez fochów i nerwów - ogólnie superancki dzień

....ja teraz robie kolacjie taką troche specjalna 

ale za to zrobił mi kawę do łóżka i rano zabawiał Weronikę bym nie wstawała zanim nie wypiję kawy
Dla małych kobietek były lizaki od Kuby 

, dzisiaj zaliczyl juz 30 min werandowania...nie wiem czy nie za wczesnie zaczelam (zaczynalam od 10 min kilka dni temu) bo polowie tego tygodnia chce juz z malym smigac w wozeczku
(nie moge juz wytrzymac siedzenia w domu...
). Dzisiaj udalo mi sie odciagnac mu z noska glutka ta frida - alez bylam z siebie dumna! No u lekarza bylismy ale okazalo sie, ze przyjmuje w tych godzinach tylko chore, wiec zwazylismy sie i na wizyte idziemy dopiero we wtorek
W kazdym razie okazalo sie, ze synus w 2 tygodnie przytyl 600g
Pilegniarka pyta sie z niedowierzaniem czy go przypadkiem nie dokarmiam a ja mowie, ze nie tylko cyc i to w nocy tylko 2 razy a w dzien to jak mu sie chcve, raz co 1,5 h a raz co 3.... aha, w krakowie jest tak, ze o skierowaniu na jakies badania "dla wczesniakow" kieruje lekarz pediatra....no chyba, ze wczesniactwo jest duze, mala waga, etc...no nic poczekam do wtorku to dowiem sie szczegolow.