Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A na chorobę spróbuj Propolki. Na ból gardła. Na katar chyba euphorbium ale nie jestem pewna
Marion, dla niemowlęcia jednak oprócz mleka mamy jedyny dobry wybór to mm.
Uniben i tamtum verde to ta sama substancja czynna, dwie nazwy handlowe, dwie ceny ;)
bebiko najslodsze
Ja bym jej zaproponowala 500 zl miesiecznie.
do pracy normalnej tez sie dojezdza a pracodawca ani tego czasu nie liczy ani nie doplaca, wiec tu tylko plus, ze ma tak blisko. A ile tam fryc zje.
- a nie 2000 od stycznia??;) minimalna pensja to jakies 1400 na reke
A tak prawdę mówiąc, te 15 dni to nie nie 2 tyg. a 3 tyg. kalendarzowe pracy (15 dni roboczych).
aupair niepopularne.
A nie myślałaś Marion o żłobku? Ja jestem ze swojego tak zadowolona, że żałuję, że dałam tak późno (nie całe dwa latka).
Ja bym aupair nie oddała dziecka.. No nie dała bym rady obcej zupełnie osobie powierzyć dziecka, choć wiem, że na świecie bardzo popularne..
a jak odstawię to co jej podam skoro z butli nie chce?
Dziewczyny jak dlugo kremujecie/oliwkujecie dzieciaczka bez problemow skornych? Ja Maksa prawie 2 lata, ale mial co chwile cos ze wzgl na skaze bialkowa..
Dziewczyny jak dlugo kremujecie/oliwkujecie dzieciaczka bez problemow skornych?
- niewiem.. bo sie tak przyjelo?? Maks mial non stop skore sucha i jakies "kaszki" od tej skazy wiec smarowalam dlugo. A przy drugim to tak z przyzwyczajenia... To moze skoncze balsamik i przestane.. sama niewiem. Bo siebie tez lubie smarowac jakims balsamem po kapieli. Bo po co niby?