Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

pomijam juz nawet to ze mi wypadla miska z woda z rak i zalalam lazienke i przedpokoj, ze maz pobil 2 kieliszki do wina a Gabrysia potknela sie z jogurtem i zawartosc opakowania wyladowala na scianie w kuchni... tak atrakcyjnym wieczorom mowie stanowcze NIE
Dwóch Łobuzów już mam na koncie ;p

Hoga mam nadzieje, że moim chłopakom taaaaaaaaakie pomysły nie przyjdą do głowy hahaha ;D

Siostra miała 2 latka a ja roczek - ale szybko raczkowałam i wlazłam w każdą dziurę - meble, pralka no wszędzie mnie było pełno :p

no i powiedziała też, że po ślubie będę bardzo bogata, bo ona wróżyła z kart i na różne rzeczy: zdrowie, pracę, miłość, finanse, itp. wyciągało się 3 karty, no i na finanse wyciągnęłam 3 asy, pomijając asa pikowego, który zwiastuje negatywne zdarzenia. Wróżka była w szoku, powiedziała, że tu wyciągnąć 3 asy, to jak w totka trafić. No i za chwilkę 2 lata od ślubu miną, a ja tego skarbca jakoś nie znalazłam i M się już upomina, bo przecież jakiś cel miał biorąc ze mną ślub 
ja mam na razie o ten jeden poziom obniżone, młody za wiele nie kombinuje ze wstawaniem ale u takich dzieciaczków to może być moment a ja wolę spać spokojnie

dla Zuzy.. najwazniejsze ze ona szybko o tym zapomniala, w sumie mowia ze dzieci krocej pamietaja niz rodzice i to jest pocieszajace
Gabrysia ma znowu problem z uchem, mam nadziej eze uda mi sie do pediatry jakos dzisiaj dobic bo na laryngologa to nie mam co liczyc.. ma przerazliwy kaszel ze az wymiotowala i teraz bede sie musiala dwoic i troic zeby Krzysia jak najbardzije odizolowac... chociaz z drugiej strony jesli mial cos podlapac to juz podlapal...