Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Nie wyobrazam sobeie takiej sytuacji- ja nadzoruję pracę placówek oświatowych- za coś takiego u nas by poleciala dyrektorka

Julka wpadła w nałóg smoczkowy i od wczoraj próbuję ją odzwyczaić bo przez smoczka nie chce ssać mi piersi a co za tym idzie mam mniej pokarmu i już rozważałam odciąganie i podawanie butelką. Narazie walcze! Jak Ty to robisz z tym odciąganiem jeśli mogę zapytać? Masz mleczko w zapasie czy na bieżąco odciągasz i podajesz? Jak jedziesz na basen to póxniej Ala chyba jest głoda, nie? i dopiero w domu podajesz butelkę? interesuje mnie to od strony organizacyjnej.
) zeby dostać ćwiczenia. Powiedziała, że skoro mi przeszkadza to obracanie głowki w jedną stronę to ona daje skierowanie. Zawsze robią to co mama chce bo to ona jest z dzieckiem ciągle a nie lekarze. No i na koniec wreszcie powiedziała (jako pierwsza z lekarzy), że wysypka może być od nabiału! i mam zobaczyć czy jak więcej zjem to czy się pojawi więcej kropeczek...
mamy klimatyzację ale i tak planujemy podróż nocą, żeby Julka większość czasu przespała. Z Bydgoszczy do Zielonej Góry dojeżdżaliśmy w 4 godziny więc pewnie teraz zajmie nam to ok 6 godzin.

dla Alicji

pani powiedziala,ze nie widzi zupelnie nic do czego by sie mogla przyvzepic i wpisala jej w ksiazeczke : wiek 9 miesiecy, ocena rozwoju: rozwoj w granicach normy dla wieku
Nie wspomniala nic o wieku korygowanym
kolejna kontrola 13 pazdziernika 
ale takie rewelacje robimy zadko bo chce zeby raczkowala
choc narazie sie na to zupelnie nie zanosi
dobrze jej sie pelza