Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

, że tylko dziecko i dziecko. Zrobiło mi sie przykro bo zapindalam w domu jak pershing, zawsze czysto, ugotowane, jedynie pranie ciemnych rzeczy sobie zostawiłam bo było dosyć mało, więc czekałam aż się uzbiera. Płakać mi się chce, bo mąż nie zajmuje się dzieckiem wogóle, nie widzi ile robię, że nawet nie mogę spokojnie wyjśc do ubikacji, bo nasza Hania jak tylko się ją z oka spuści to zaraz płacze.
Już myślałam żeby go jutro zostawić z dzieckiem na cały dzień, ale przecież ja karmię i tylko dziecko by na tym ucierpiało. Jak do niego przemówić nie wiem

..i modlę się żeby była grzeczna w Kosciele:)..ona jest grzeczna..ale dzisiaj na mszy jak byliśmy i na naukach to jej sieznudziły widoki i pokrzykiwala sobie zadowolona, conieco przekrzykując ksiedza
..no i modlę się żeby jutro przespałą jak to zazwyczaj robi:)
[/url]

a tak w ogole to zalozylam kiedys watek o dysplazji tylko nie wiem jak wkleic linka...:(

And jak zerkniesz na gore strony to zobaczysz sieroto ze ja juz link dalam :Pano jest
zmęczona i śpiąca byłam widocznie bardzo bo nawet czytałam Twojego posta... hehehe

robi to na czworaka po czym wstaje i idzie dalej

Już prawie wogóle się nie przewraca, no chyba że nie zauważy że leży pod nogami jakaś zabawka!