Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

..normalnie kamień z serca, oby tak zostało:))

..no i przyjechały teraz a ta zazdrośnica jak szwagierka wzięła Hanie na reće to zaczęła z pieściami do Hani, do głowy a moja szwagierka zero reakcji nawet nie chroniła główki Hani..tak się wkurw...że złapałam jej córkę za fraki i powiedziałm,czy chce zobaczyć jak to boli jak sie po głowi dostaje (nie zdążyła Hani uderzyć, bo złapałam ja za rękę) OCZYWIŚĆIE MOJA SZWAGIERKA ZERO REAKCJI i tak było zawsze..mała robiła co chciałą o ona, tak jakby maiął to głęboko w nosie, w nosie mam jej córke ale dlaczego ma być bite moje dziecko??? wkońcu moja teściwoa się wkurzyła i cały czas tą mała trzymała bo się bała że zrobi porządnakrzywdę Hani..i tu jest wina szwagierki, zero wytłumaczenai dziecku czegokolwiek, a podejrzewam,zę ona była tylko i wyłąćznei zazdrosna o hanie bo jej mama wzięla na ręce inne dziecko..ale mimo wszystko tak nie można się zachowywać jak szwagierka, pozwalać dziecku na takei rzeczy jak wyrywanie zabawek dziecku-brutalne wyrywanie, bicie itd.wrrrrrrrrrrrrrr i nie podejmować żadnej reakcji:((Kamil ma pół roku młodszą siostrę
Kamil też ma siostrę 2letnią

Ewidentnie robi ją w balona i sprzedaje ziółka czy witaminy za dużą kasę, a leki te nie są dopuszczone do obrotu, tak jak i sprzęt na którym robi badania.
chodzi oczywiście o siostry cioteczne, u nas używa się pojęcia sisotra, brat, zamiast kuzynka, kuzyn. Mada, są też inne programy typu; Uwaga, próbuj dalej.
No ale juz jest oki. Przez to cale >wysysanie mozgu< ja zawsze tez lapie katar... 
, to znaczy kolejny raz okazuje sie, ze to co norma dla wiekszosci dzieciarni nie dla mojego artysty !!! u nas spanie jest z reguly jedno kolo 11-12 i trwa .... (uwaga!!!) od 30 min do 2 godz . Tyle, moje dziecko nie chce spac w dzien i tyle. Plan dnia ma bardzo regularny i systematyczny, bo pilnujemy aby posilki, spacery, kapiel etc mial w tych samych porach niezaleznie czy sa goscie, jest swieto, wyjazd czy cokolwiek innego. No ale zamiast tego niespania moj mlody potrafi sie pieknie i dlugo sam bawic, nie robi zadnych schizow jak mnie nie ma, obcych sie nie boi a i do wozka zadnych zabawek nie akceptuje (
, nie sa mu potrzebne, wszystko wypycha lub wyrzuca...).
)