Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Wszystko napewno będzie dzisiaj dobrze - nie stresuj sie kochana . Wniosek jest ok, dostaniesz na wychowawczym niestety tylko 400 zł. 
Pamiętam nasz najgorszy moment, gdy ja leżałam na podtrzymaniu, ZUS mi zalegał za 3 zwolnienia lekarskie, a MM był na bezrobociu bez prawa do zasiłku, do tego kredyty, lekarstwa, wizyty u ginka, no i przecież jedzenie. Jednak daliśmy radę, więc teraz po prostu nie przejmuję się kasą, żyjemy z dnia na dzień.
powodzenia

ja tez mam taka znajoma co pozyczalam jej rzeczy po Gabrysi a ona mi pozniej oswiadczyla ze sie zniszczyly albo ze komus pozyczyla dalej. od tamtej pory wszystko trzymalam u rodzicow i nie dawalam a teraz wyprzedalam...

Coś kosztem czegoś i jakoś to będzie hihihi no cóż zimę w adidasach mogę chodzić - ale dzieci muszą mieć ciepłe butki !!

Pani cyknęła kilka fotek i dała opis, którego nie możemy rozczytać. Zapytałam się czy mam powód do niepokoju powiedziała, że NIE !! Wezmę zdjęcia i opisy jak pojadę do ICZMP i im też pokażę, ciekawe co powiedzą ... Swoją drogą już 100,- nie ma w portfelu eeehhh

dla Weroniki i Julki - wedle starszenstwa :)