Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/quote][quote=Amazonka]Niewiedza nie jest czymś, czym warto się chwalić.
Normalnie rozwalają mnie niektóre wypowiedzi. Niewiedza nie jest czymś, czym warto się chwalić.a czy Ty wiesz wszystko?i nie chodzi mi o wiedze NPR,ale ogolna.
nikt nie prosil o "wyprostowanie" mitu dotyczacego NPRjestem tego samego zdania co Fiu -> właśnie tutaj obalamy mity na tym forum co nie znaczy że w tym wątku

.
.Normalnie rozwalają mnie niektóre wypowiedzi. Niewiedza nie jest czymś, czym warto się chwalić.jest nieodpowiednie, wlasnie o to mi chodzi. masz racje, ze gdyby sie obserwowala to wiedzialaby o ciazy, ale nie oznacza to, ze mozna sie nasmiewac czy uwazac kogos za ciemnote jesli nie stosuje NPR.Faktem jest jednak,ze mozna zajsc w ciaze po porodzie, nawet jesli pierwsza @ sie nie pojawila jeszcze.tu Aga wprowadzila mit, ale nie trzeba nikogo obrazac od razu.poza tym nawet dziewczyny, ktore sie obserwuja moga zajsc w ciaze,jedyna 100% metoda zapobiegania ciazy jest brak sexu.
Nikogo do NPRu nie zmuszam i do niestosujących negatywnie nie podchodzęTy moze nie, ale Amazonka to ma wielka misje nawracania ludzi na NPR,ale w dziwny sposob to robi, bo pogarda daleko nie zajdzie.
A punkty moderacyjne wprowadzono właśnie po to, żeby każda użytkowniczka miała szansę pokazać, jaki post uważa za wartościowy, a jaki nie, bez mnożenia bezsensownych odpowiedzi. Niestety, niektórzy mają jeszcze z tym problem i odbierają jako osobistą obrazę.
.
Pandy tym forum zajmujemy się głównie same i to my je tworzymy - MY czyli UŻYTKOWNICY I wiem że wiele z dziewczyn które są tu 2x dłuzej niż Ty będą walczyc by nadal tak było. Bo jeśli np Damaz będzie oceniał co jest ważne a co do cenzury będzie mało miło i nie będzie to to samo forum
wg mnie moderatorzy forum i specjalisci coraz mniej zajmuja sie tym forum

Skorpionko, każdemu, co lubi. Ile musisz odczekać po CC do założenia spirali? Wystarczy do pierwszego krwawienia?
wystarczy poczekać do pierwszej miesiączkihmm minimum 6 tyg po cc ale wskazane 3 miesiące. Niedawno rozmawiałam na ten temat z koleżanką która jest po cc i tak jej powiedział gin

to na prawde bardzo indywidualna sprawaSkorpio wiesz jak mama karmi to pierwsza miesiączka może być ... sama wiesz że różnie hihihi i tak sobie czekać rok :D A na poważniej -> masz zupełnie racje - każdy jest indywidualny