Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/quote][quote=Amazonka]Niewiedza nie jest czymś, czym warto się chwalić.
a czy Ty wiesz wszystko?i nie chodzi mi o wiedze NPR,ale ogolna. Normalnie rozwalają mnie niektóre wypowiedzi. Niewiedza nie jest czymś, czym warto się chwalić.
jestem tego samego zdania co Fiu -> właśnie tutaj obalamy mity na tym forum co nie znaczy że w tym wątku nikt nie prosil o "wyprostowanie" mitu dotyczacego NPR
jest nieodpowiednie, wlasnie o to mi chodzi. masz racje, ze gdyby sie obserwowala to wiedzialaby o ciazy, ale nie oznacza to, ze mozna sie nasmiewac czy uwazac kogos za ciemnote jesli nie stosuje NPR.Faktem jest jednak,ze mozna zajsc w ciaze po porodzie, nawet jesli pierwsza @ sie nie pojawila jeszcze.tu Aga wprowadzila mit, ale nie trzeba nikogo obrazac od razu.poza tym nawet dziewczyny, ktore sie obserwuja moga zajsc w ciaze,jedyna 100% metoda zapobiegania ciazy jest brak sexu. Normalnie rozwalają mnie niektóre wypowiedzi. Niewiedza nie jest czymś, czym warto się chwalić.
Ty moze nie, ale Amazonka to ma wielka misje nawracania ludzi na NPR,ale w dziwny sposob to robi, bo pogarda daleko nie zajdzie. Nikogo do NPRu nie zmuszam i do niestosujących negatywnie nie podchodzę
A punkty moderacyjne wprowadzono właśnie po to, żeby każda użytkowniczka miała szansę pokazać, jaki post uważa za wartościowy, a jaki nie, bez mnożenia bezsensownych odpowiedzi. Niestety, niektórzy mają jeszcze z tym problem i odbierają jako osobistą obrazę.
Pandy tym forum zajmujemy się głównie same i to my je tworzymy - MY czyli UŻYTKOWNICY I wiem że wiele z dziewczyn które są tu 2x dłuzej niż Ty będą walczyc by nadal tak było. Bo jeśli np Damaz będzie oceniał co jest ważne a co do cenzury będzie mało miło i nie będzie to to samo forum
wg mnie moderatorzy forum i specjalisci coraz mniej zajmuja sie tym forum
Skorpionko, każdemu, co lubi. Ile musisz odczekać po CC do założenia spirali? Wystarczy do pierwszego krwawienia?
hmm minimum 6 tyg po cc ale wskazane 3 miesiące. Niedawno rozmawiałam na ten temat z koleżanką która jest po cc i tak jej powiedział gin wystarczy poczekać do pierwszej miesiączki
Skorpio wiesz jak mama karmi to pierwsza miesiączka może być ... sama wiesz że różnie hihihi i tak sobie czekać rok :D A na poważniej -> masz zupełnie racje - każdy jest indywidualny to na prawde bardzo indywidualna sprawa