Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
aaaa i jakby ci w razie przepisywala zelazo to koniecznie sie upomnij o recepte na wit b oraz acidum folicum!!Wit b wiem co to, ale acidum folicum za olere...

pomaga!!!
wazyla 2810 a miezyla cale51 cm teraz karmimy sie piersia co nie zawsze nam wychodzi bo mala szarpie mi piersi a o butelce nawet nie chce slyszec..

Weronika "próbowała" już wielu rzeczy łącznie z cytryną jogurtem i budyniem. to była dosłownie kropelka. Ilekroć jemy obiad daje jej coś na wargę albo ziemniaczka (jeśli jest goły bez sosu) albo zamoczę łyżkę w zupie i obetrę jej tym wargę. Samej czekolady jej nie dawałam chyba jeszcze

no cóż jakoś se poradzimy - pójdę z nimi i będę się modliła by za mocno nie kaszleli w poczekalni bo mnie zlinczują :( albo rano zadzwonię i spróbuję przerejestrować małą na popołudnie - choć pewnie nie będzie miejsc do dzieci zdrowych wrrr bo do zdrowych rejestracja jest z 2 tyg wyprzedzeniem

, poza tym jakoś mi nie spieszno do tego całego przygotowywania posiłków

szukaj dalej moze ktos przyjdzie za darmo...

jakbym mieszkała w Jeleniej to za darmo bym ci dzieciaki popilnowała

nie wiem jak jeszcze wybrnę gdy będzie chciał przelew ale nawet wejdę na konto i spytam czy ostatnie 20zł mam mu przelać (tyle mam na koncie) czy mogę zostawić na chleb dla dzieci a potem zapomnę