Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wg logopedów - zbyt długo to po 1 -1,5 roku... Też myślę, że nie będzie nam łatwo sie odstawić, ale grożące konsekwencje... no nie wiem...
[/quote][quote=Izunia79]Chciałabym poznać te grożące konsekwencje podawania butli ze smoczkiem (mleko) dzieciom wiekowo starszym od podanego przedziału - gdyż moi synowie nadal to praktykują.
ja tam piłam mleko z butelki długo i ssałam smoczek i to od butelki i żyje i kompletnie nie mam żadnych uszczerbków na zdrowiu..ani psychicznych ani fizycznych:D
- to już jest ekstremalny przypadek. SMoczki nie są dla 3-4 latków. Aggnieszko, upierasz się zeby CI przesłać wyniki jakichś badań. Czy na każdy np. wzór matematyczny albo informację z bilogii tez musisz mieć KONKRETNE BADANIA? TO jest nauka, nie czary mary, ale bez przesady - na wszystko KONKRETNE BADANIA ZNAJDUJESZ, albo nie wierzysz? dzieci - do 3-4 lat
- zupełnie nienabzdyczona jestem ;) spoko. nie mam w tej chwili takich wyników badań. Myślałam, że wyjaśniłam dośc rzeczowo. Ale wiecei co - zamknijmy temat moze. Dla innych dziewczyn moze juz być dość wnerwiający ;) Kako- nie ma co się nabzdyczac.