Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Bez recepty chyba nie ma niczego naprawdę skutecznego. Wiem, że na przetrwanie można używać tantum rosa, bo znieczula, ale niestety nie wyleczy dziadostwa... A raz (podobna sytuacja, przed jakimś dłuższym weekendem), kobieta w aptece powiedziała mi, że awaryjnie można sobie zaaplikować clotrimazolum w kremie dopochwowo. Najlepiej aplikatorem, jeśli masz, ale w ostateczności poradziła, że można bezpośrednio z dobrze umytej tubki. Ale bez wizyty u gina pewnie i tak się nie obejdzie.
hihi a jak patrzyłam jak M. trzyma na rękach nasze maleństwo i do niego czule mówi, to już odleciałam całkowicie:P

No i pochwalę się, że tydzień przed skończeniem 10 miesięcy już zaczęła sprawniej chodzić, a teraz to już prawie biega, hihi, i rzadko się przewraca.
odkad skonczyla sie mrozica to a spacer tez chodzi bez pampka i co najwyzej oznajmia "mamy awalje, ksiaćka szukać tsieba" a teraz od jakis 3tyg to juz nie cche zebysmy mu asystowali w kibelku i nas wygania bo sam sie obsluzy jak trzeba :D

Jak jej nic nie dam do ręki to też chce już wstawać. Ja będę jej zakładać tetrowe pieluszki, więc myślę, że też mogą pomóc w odpieluchowaniu. Mojej znajomej córeczka sadzana była na nocnik od 6 miesiąca, a sama zaczęła wołać jak miała 14 miesięcy