Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Niestety ja sie nie zgodzę z tym... Antosia pierwsza po szpitalną wizytę miała kilka dni po wyjściu i od razu ruszyliśmy z rehabilitacją - w szpitalu kazali mi czekać do 3 m-cy najlepiej pół roku a znajomy lekarz kazał natychmiast i dobrze że go słuchałam Myślę, że jeśli oprę się na tym, co pisze Jaheira, że dziecko powinno mieć 3,5 miesiąca, to z ewentualną wizytą u neurologa zdążymy.
Co Wy myślicie?
Niestety ja sie nie zgodzę z tym... Antosia pierwsza po szpitalną wizytę miała kilka dni po wyjściu i od razu ruszyliśmy z rehabilitacją - w szpitalu kazali mi czekać do 3 m-cy najlepiej pół roku a znajomy lekarz kazał natychmiast i dobrze że go słuchałam
czy pisząc to zdanie masz 200% pewność że Milenka ma takową? Pediatra zwróciła na coś uwagę i warto to zdiagnozować dalej niż potem czegoś żałować. Im szybciej podejmie sie rehabilitację tym lepiej i tym krócej ona może trwać. które fizjologicznie takowe mają...
czy pisząc to zdanie masz 200% pewność że Milenka ma takową? Pediatra zwróciła na coś uwagę i warto to zdiagnozować dalej niż potem czegoś żałować. Im szybciej podejmie sie rehabilitację tym lepiej i tym krócej ona może trwać.
Agunia, Jaheira, poprawcie mnie jeśli się mylę, bo nieznany mi to w sumie temat (aż do teraz), ale to że pediatra stwierdził asymetrię głowy i z tego powodu zalecił rehabilitację nie musi od razu oznaczać, że dziecko ma problem z wzmożonym napięciem.