Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja mam w notatkach ze szkoły rodzenia zapisane że dziecko nigdy nie należy karmić przed kąpielą z dziesięcioma wykrzyknikami
dlatego napisałam to z przymkniętym okiem , a jak będzie to sama wywnioskuje na swoim synku
Jaheira nie chodzi o to ze dziecko ma trudnosc w zasypianiu tylko ze taka kolejnosc przy pierwszych miesiacach zycia sprzyja kolkom i refluksowi
ja bym się tam cieszyła a nie dziwiła
U nas jest sukces bo Franio w nocy co 4h się budzi! Bo w ciagu dnia to cyc co 2h - 3h obowiązkowo
Hania miała 3 miesiące.
na buzince ma takie kropki które wyglądaja jak prosaki
Dziewczyny to ja przy okazji zimna zapytam- jaki polecacie krem ochronny dla maluszka...
Ja teraz karmię Wojtka po kąpieli, tuż przed spaniem i nie widzę większych problemów z zasypianiem. Może to kwestia dziecka. Natomiast średnio do mnie przemawia argument,że po jedzeniu ciężko się zasypia i stąd trzeba aktywności,żeby się w brzuszku poukładało. Myślę,że gdyby tak było to dzieci miałyby również problem z zasypianiem po nocnych karmieniach...
To książka T. Hogg?
a za drugim razem obsraliśmy całe szpitalne łóżeczko
wazne tez jak ktos bierze dziecko na rece zeby rece myl ale tego chyba nie trezba pisac znaczy sie czasami goscie przychodza i nie wiedza..