Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teorka zazdroszczę Ci, że potrafisz tak powiedzieć co myślisz... ja nie umiem.
A przecież jak wyjdę z Małym na spacer, to już bankowo muszę mu czymś pyszczek posmarować.
o ile skóra jest lepiej natłuszczona, to krostki też jakby wyraźniejsze
No bo w sumie to nie wiadomo co kto robił ..jeden mógł w nosie podłubać a drugi w tyłku :-)
Ja podejrzewam że mój mąż będzie strażnikiem czystości - on ma świra na tym punkcie
tak to jest jak ma się męża pracującego w sanepidzie
Mój jeszcze ma świra na punkcie odkrawania końcówek z bananów, mycia rąk po wybiciu surowych jaj i takie tam...bo można złapać jakąś tam bakterię, jak jakiś owoc jest leciutko obity to też już jest be bo niby z tego potem się robi nadpsucie
od kiedy trzeba odciągać napletek chłopcu?
Hmmm, a ja wszędzie się natykałam na przestrogi dla rodziców, że do roczku chłopcu nie wolno...
Ja jeszcze zamierzam wprowadzić rozporządzenie, że przez pierwszy miesiąc po powrocie Małej ze szpitala NIE MA odwiedzin. Moga przyjechac tylko dziadkowie. Ale żadnego rodzeństwa i dalszej rodziny przez miesiąc.
Już widzę zachwyt teściów (o rodziców sie nie martwię, bo są rozsądni. ale teściowie niestety gotowi sa mi przywieźć pół rodziny).
żartują "O, niedobra matka chciała położyć dziecko spać, choć, uratujemy Cię".
Ubieram małą, mała płacze bo nie chce iść, a babcia "nie, nie pójdziesz, nie bój się".