Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a ulewa juz przetrawione mleko(takie jakby..zwazone) czy swieze?
Chloe, ja bym tu z kaszlem uwazala. U mnie tez sie zaczelo od infekcji wirusowej i nie bylo goraczki. Jesli kaszel jest na etapie mokrym no to jeszcze to pewnie potrwa, jednak jesli dziecko kaszle sucho dlugo to wcale nie jest to normalne i nie zostawilabym tego tak
Mam w rodzinie przypadek faszerowania dziecka od urodzenia najróżniejszymi lekami np. na astmę, na apetyt, wymuszaniem antybiotyków itp. Błedne koło powstaje, a przyczyną jest nieokiełznany strach matki.
jakis czas temu ogladalam paskudny program o matkach ktore wmawialy dzieciom rozne choroby i l lekarzom tez. Dochodzilo do tego, ze mordowaly swoje dzieci. Ponoc wzielo sie to stad, ze tak okazywaly troske dzieciom i uczucia i ze ona z dziecinstwa pamietaly, ze jak byly chore, to rodzice sie nimi bardziej interesowali i czuly sie bardziej kochane. MASAKRA
jakis czas temu ogladalam paskudny program o matkach ktore wmawialy dzieciom rozne choroby i l lekarzom tez. Dochodzilo do tego, ze mordowaly swoje dzieci. Ponoc wzielo sie to stad, ze tak okazywaly troske dzieciom i uczucia i ze ona z dziecinstwa pamietaly, ze jak byly chore, to rodzice sie nimi bardziej interesowali i czuly sie bardziej kochane.
Chloe, w tym programie bylt urywki z ukrytej kamery jak matka pprzydusza swoje wlasne dziecko. Trzymala zawsze kawalek folii w torebce, przytulala je i przyduszala....do dzisiaj o tym ciagle mysle :( Takie dziecko nie ma zadnych szans...raz "przedobrzyla" i dziecko udusila
Night, a jak wyglądają rączki i nóżki Franka? Też żółte jeszcze? ładnie ci synek przybiera :)
Przy karmieniu piersią najlepiej działa podgrzaniemleka mamy do określonej temperatury, co zabija coś tam.
Wiesz co stópki ma normalne, ale oczeta ma dalej zółte.
was też bolą cycki przy karmieniu? :/