Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A ja z innej beczki. Ktos moze zdradzic jak tam sie TEO czuje i jak sobie radzi? Bo ja juz sie nie moge doczekac relacji i zdjecia Ninki

Albert ma cała buzię w krosteczkach, których z dnia na dzień jest więcej. Nie wydaje mi się, żeby to było uczulenie, tylko właśnie trądzik. Czym to smarować?
Dziewczyny jak pielęgnować buźkę z trądzikiem niemowlęcym?

Zrobiłam aferę, że nie będę czekała tydzień i, że chore jest to, że dziecku nie ma kto w całym szpitalu pobrać krwi.
Na razie uśmiecha się tylko przez sen, zwłaszcza po karmieniu. Śmiejemy się, że pewnie śnią mu się cyce pełne mleka 
U nas krosteczki już drugi tydzień się utrzymują. Mówisz samą wodą... ok :)

Co prawda nie jest to reakcja na mój uśmiech ale zawsze to uśmiech, który normalnie roztapia mi serce

Chyba zaczyna chcieć to naśladować, bo mi pani rehabilitantka powiedziała, że jeszcze nie widziała tak małego dziecka robiącego takie śmieszne miny 

A ja razem z nim. Do tej pory jak sobie przypomnę to mam łzy w oczach. Tyle dobrze, że pani doktor powiedziała, że nie wygląda źle i najprawdopodobniej ta żółtaczka przeciąga się przez to, że jest tylko na piersi. Mimo wszystko mam mu jeszcze zrobić badanie moczu i przyjść do niej w poniedziałek. Nawet nie muszę się rejestrować tylko mam przyjechać (niesamowite). Teraz Mały nakarmiony spokojnie śpi, ale był bardzo rozżalony wcześniej...
A my po badaniu w szpitalu... Mam nadzieję, że więcej takiego nie będzie. Tadzio miał pobieraną krew z żyły na główce. Dziewczyny, jak on płakał...