Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Przecież jak nierozpuszczalny to musieli wyjąć, nie?
Witam, z tymi szwami to lepiej spytać lekarza jak masz taką możliwość.
te video nianie trochę drogie, a możecie polecić konkretny model? - musze pooglądać
Danap, dzięki - pocieszyłaś mnie
Myślę, że 7h przespanych przez Marysię to dużo i Madzia, będąc na Twoim miejscu, obudziłabym lub spróbowała nakarmić przez sen właśnie.
Teo, a przypadkiem się nie bój tego usuwania, bo to naprawdę nie tylko nie boli, ale nawet tego nie czuć. Mnie to usuwał stazysta i nic nie czułam
rok temu miałam po laparo usuwane
a właśnie kiedy Waszym dzieciakom kikuty odpadły ?
nam się już kilka razy zdarzyło uszka zamoczyć
I pytanie do podwójnych mam. Czy wasze dzieci nie budzą swojego rodzeństwa? Jak organizujecie drzemki w dzień?
łeee, czyli to jednak jakieś zabobony naszych mam i babć:) bo ja wczoraj zamoczyłam i przypomniało mi się, że nie wolno i zawał:)
A to że Marysia przy przewijaniu marznie, to niestety norma- przecież ona tłuszczyku prawie nie ma. Może taką lampę dogrzewającą nad przewijak rozważ?
Kiedy dziecko uczy się szybciej jeść?
Ale nie sądzę, żeby to miało coś wspólnego z rytmem dnia. Jeszcze na to za wcześnie
Tadzio wcale nie ma pleśniawek tylko nalot z mleka....
No i ta lekarka powiedziała, że Tadzio wcale nie ma pleśniawek tylko nalot z mleka....
Cały dzień wisiał,zasypiał, budził się przy piersi,a raczej z piersią w buzi.
jak wy robicie ?
bo ja czasami jednak przebieram ale jak Mała zaśnie jak kamień to ją odkładam i dopiero jak się obudzi to zmieniam pieluchę..
nic się z tyłeczkiem nie dzieje, nawet delikatnie czerwony nie jest....