Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Morelka, nasz uwielbia smoczek i też się bardzo przy nim uspokaja, a z karmieniem nie ma żadnego problemu! Je chętnie, dużo i ładnie chwyta. Bez obaw :)
generalnie od 4:30 rozpoczęłam nowy dzień. I tak od miesiąca.....
--
rano jak się obudzimy około 9 to tak się bawimy do 12 lub troszkę dłużej a potem mały śpi z przerwami na przebranie i cyca do około 19
20:00 - 23:30 spanie
23:30-1:30 cyc, kupa, cyc,butla, odbicie, patrzenie w sufit, machanie rękami, stękanie, kupa, noszenie przez tatusia, odbicie
1:30 - 4:30 spanie ze stękaniem
4:30-6:30 cyc, kupa, cyc,butla, odbicie, patrzenie w sufit, machanie rękami, przysypianie, stękanie, kupa, odbicie, usypianie przez tatusia
6:30 - 7:30 spanie
generalnie od 4:30 rozpoczęłam nowy dzień. I tak od miesiąca.....
wychodzi na to że to WAGA a dwa dni póżniej już by był STRZELEC
młodszy śpi 22-3, 10min napełnia brzuszek (nie przewijam jak kupy nie ma) i śpi dalej do ok 7:30.
o ile dziecko ładnie przybiera na wadze, to nie budzić w nocy- niech śpi
ona potem jest rozdrażniona
:Wagi ważą każde słowo, a i tak wychodzą na głupków. Słoma wychodzi im każdym otworem ciała. Szukają przyjaciół, a nikt ich nie chce - ...
u nas jest tak że rano jak się obudzimy około 9 to tak się bawimy do 12 lub troszkę dłużej
Trądzik niemowlęcy
Prawie każda z nas tu u swoich pociech to miała
po 17-stej dostają oboje wściku... Mały krzyczy jak mu tylko pierś z dzioba wypadnie, mała pcha się na kolana i ogólnie na mnie wisi, więc "siedzą" mi we dwójkę na kolanach i pyszczą. Ok 18stej to już nie mogę doczekać się kąpieli i spania
Zrobił się purpurowy i nie mógł złapać oddechu. Klepałam go po pleckach, krzyczałam na męża żeby coś zrobił,
Ja wycieram pupcię chusteczkami bo tak mi wygodniej. Utrzymać 11 kg dziecko pod kranem dla mnie to nie lada wyczyn