Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U nas dzisiaj też nieciekawie. Tadzio po południu płakał 3 godz bez przerwy, chyba bolał go brzuszek.
Dziewczyny, muszę się pożalić
U nas jak nie urok to sraczka
Dopiero co Frankowi ta bilirubina spadła czyli żółtaczka znikła, to się mały od tatusia zaraził i tak strasznie kaszle.
Dostał antybiotyk, 5-tygodniowy dzieciaczek
Jak czyścicie noski maluchom?
ale na takie charczenie, jak opisałaś, nie pomaga.
Inaczej Fiolet gencjanowy :) I przepraszam bo pisze sie to przez K PioKtanina a ta Piohtanina to co to jest ?
night i jak dziś synek? podałaś antybiotyk?
Nie chce mu dawac na raz po 100ml tej herabtki, i mslałam ze taj jak ja rozrobie to na kila razy bedzie słuzyc.
dziewczyny a te położne to ile razy przychodzą ?
dziewczyny a te położne to ile razy przychodzą ?
może rozrób tylko 20 - 30 ml ?
Przestałam go wybudzać w nocy, od kilku dni karmię go ostatni raz koło 20-21, potem śpi mi do 3, kolejna pobudka ok 7. Oby tak dalej, bo w końcu zaczyna mi się przypominać, co to znaczy SEN.
zważyła Małą, okazało się że ładnie przybrała a położna na to, żebym jednak i tak wybudzała
się zapytałam więc - ogłupiała - po co a ona do mnie, że chodzi o moją laktację...
bo jak w nocy będą cyce miały takie długie przerwy to może mi pokarm zaniknąć...
Dobrze rozumujesz i daj dziecku święty anielski. Niech spi :)
--
moje dziecko po dłuższej przerwie żłopie jak smok, opróżnia całego cycka, a potem zabiera się za drugi, to chyba laktację dostatecznie pobudza.
ale tylko z jednego bo ona zawsze z jednego zjada a dopiero przy nast karmieniu z drugiego...
nigdy z obu nie je
więc chyba pójdę za tym co mi dyktuje rozum i serce
poza tym skoro się jej ładnie nocne spanie zaczyna kształtować to po co mam ją odzwyczajać i potem mieć nocnego marka?
Albertowi coś charcze w nosku, stawiam na mleczko od ulewania. Zakrapiam solą fizj i czyszczę nosek fridą jednak nic nie wychodzi.
Jak czyścicie noski maluchom?