Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

w sensie z tym spaniem
poza tym musiała bym spać w staniku a ja unikam tego jak ognia bo jest mi mega niewygodnie a może mi przez spanie bez stanika cyce nie obwisną ?

poza tym musiała bym spać w staniku a ja unikam tego jak ognia bo jest mi mega niewygodnie a może mi przez spanie bez stanika cyce nie obwisną ?

teo a twoja ninka w nocy spała w brzuszku? a w dzien szalała? to może i teraz spi kiedy wszyscy spia

może się oswoiła z wózkiem ?może dojrzała do niego w końcu :) fajnie, że się udało w tak krótkim czasie.
razem z nimi stanik i prześcieradło i wszystko
jednak skoro nie musisz to tylko się cieszyć,że możesz spać tak, jak Ci wygodnie
, pewnie to zależy od kobiety

co do wyglądu piersi po spaniu bez stanika, hmmm...nie mam pojecia, pewnie to zależy od kobiety

stękania Alberta mogą być skutkiem nietolerancji laktozy. Miała któraś z tym do czynienia?
a mam pytanie do dziewczyn po CC - to normalne, że dalej nie czuję skóry w okolicy blizny ?
tak jakby brzuch nie mój był...
Ten lek to delicol i ciekawa jestem czy któraś kiedyś miała z tym tematem do czynienia. Dla mnie to nowość.
--
A wg prognoz to jeszcze w brzuszku miała siedzieć!
do 2grudnia. ja się śmieję, że ona ma teraz "minus jeden miesiąc".
to sie raczej diagnozuje, a nie stwierdza, więc przypadkiem nie aplikujcie żadnego leku dziecku.

mmm spaghetti bylo pycha:PPPPPPP

] i jem dużo białych serków i pomidory i nawet ostatnio troszkę smażonego mięsa zjadłam 

a Kochane jak co któraś kupa Ninki jest taka żółto zielonkawa to może taka być ?
i jeszcze moze miec inne kolory, albo białe kawałki jak z serka wiejskiego (sorry
)
Dopajanie nie pomogło póki co. Dzisiaj odstawiam Gripe Water, bo ona ma w składzie głównie koper, a któraś z Was pisała, że koper może powodować odwrotny od zamierzonego skutek, więc zobaczymy, czy odstawienie coś pomoże. Trzymajcie proszę kciuki, bo za przeproszeniem pier...lca można dostać z tymi brzuszkowymi problemami
Teraz Krzyś ma ze dwa-trzy strupki nad brwią i nic z tym nie robiłam