Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
poza tym musiała bym spać w staniku a ja unikam tego jak ognia bo jest mi mega niewygodnie a może mi przez spanie bez stanika cyce nie obwisną ?
poza tym musiała bym spać w staniku a ja unikam tego jak ognia bo jest mi mega niewygodnie a może mi przez spanie bez stanika cyce nie obwisną ?
teo a twoja ninka w nocy spała w brzuszku? a w dzien szalała? to może i teraz spi kiedy wszyscy spia
może dojrzała do niego w końcu :) fajnie, że się udało w tak krótkim czasie. może się oswoiła z wózkiem ?
razem z nimi stanik i prześcieradło i wszystko
co do wyglądu piersi po spaniu bez stanika, hmmm...nie mam pojecia , pewnie to zależy od kobiety
stękania Alberta mogą być skutkiem nietolerancji laktozy. Miała któraś z tym do czynienia?
a mam pytanie do dziewczyn po CC - to normalne, że dalej nie czuję skóry w okolicy blizny ?
tak jakby brzuch nie mój był...
Ten lek to delicol i ciekawa jestem czy któraś kiedyś miała z tym tematem do czynienia. Dla mnie to nowość.
--
A wg prognoz to jeszcze w brzuszku miała siedzieć!
to sie raczej diagnozuje, a nie stwierdza, więc przypadkiem nie aplikujcie żadnego leku dziecku.
mmm spaghetti bylo pycha:PPPPPPP
a Kochane jak co któraś kupa Ninki jest taka żółto zielonkawa to może taka być ?
Teraz Krzyś ma ze dwa-trzy strupki nad brwią i nic z tym nie robiłam