Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
MADZIA no śluzu nie ma ale ten kolor taki dziwny mnie zaniepokoił
bo normalnie taką jajeczniczkę robiła z serkiem właśnie
ale może ja coś zjadłam albo nie wiem co
night nie pocieszę Cię - u nas ulewanie skończyło sie dopiero ok 7-8 miesiaca, gdy młody całkiem się spionizował
bo normalnie taką jajeczniczkę robiła z serkiem właśnie
a teraz ma fajne, umyte i pachnące [największa wada tego Oillatum to brak zapachu i dziecko niczym po kąpieli nie pachnie]
Katy, a zaintrygowałaś mnie tą ciemieniuchą nad brwiami.
czy jest tu jeszcze jakas mama co sie nie szczypie z jedzeniem podczas karmienia piersia?
Wisi Franek na cycku, je już 7 minutę i nagle chlus, z buzi mleka i z nosa też mleko!!
Tadzio ma dokładnie te same objawy! Wysypka na buzi i ramionkach, taką łuszczącą się skórę koło brwi i na główce, boli go brzuszek, ulewa i jest od kilku dni bardzo niespokojny.
dziecko ma prawo nie robic kupki nawet 10 dni..
Słyszałam o 7 dniach, nie więcej. Dotyczy to oczywiście niemowląt karmionych naturalnie.
My kąpiemy w oilatum, ale włoski myję w bambino.
z tego co wiem to pokarm ludzki jest wchlanialny przez dziecko w 100% jesli sa takie potrzeby dziecka (np skok wzrostowy) i dziecko ma prawo nie robic kupki nawet 10 dni..
"moja mała pachnąca kuleczka"
my kąpiemy codziennie ale tylko dlatego, że Mała lubi i potem pięknie śpi po 5 - 6 godzin
"Etap, kiedy GUPIA matka przegrzewa dziecko". Wyciagnęłam ją z betów, przykryłam kocykiem i dziecko spi jak suseł.
Spróbowałam kilka razy zabrać pierzynę- całe osiedle słyszało wściekły wrzask młodszego.
dzisiaj robie pierwsza kapiel bo pepek odpadl.
Mój syn w nocy budzi się co godzinę
A Albercik w czasie tej 1,5h faktycznie je, tak aktywnie, czy większość podsypia?
3 tygodnie dzisiaj minęły a mi się z lewej strony z dziurki po tym supełku zaczęła sączyć krew z ropą
z lewej strony z dziurki po tym supełku zaczęła sączyć krew z ropą
A ja to ie wiem, kiedy do gina pójdę. Mąż robi sie blady ze strachu na mysl o zostaniu z Małą w domu sam na sam. A ja też jakoś nie palę się do wyjścia...
nie wiem czy jutro i w niedzielę gin odbierze tak czy siak
Dzięki Cieszyłam się jak głupia! ANETKA gratulacje z powodu kupy !!
zastanawiam się nad wprowadzeniem butli w nocy. Szybciej zje,może też dłużej pośpi...