Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mój mąż to w ogóle był pierwszy jeśli chodzi o przebieranie Franka.
jak dziecko ssie tylko 5-10 albo dluzej niz 40 min to znaczy ze zle lapie piers
a pilnujecie zeby sie nie moczyl??
ale maly nie chce za cholere smoczka ma odruch wymiotny
Teo, my jemy na leżąco, ale pod głową małego i pode mną jest poduszka, żeby właśnie płasko nie leżał, tylko był lekko w górze.
przez sen podchodził mu pokarm (albo powietrze), bo kilka razy miał odruch wymiotny
Ninusia jak zasnęła o 20 po kąpieli tak obudziła się o 3 dopiero !!!
a potem zasnęła o 4 i spała do 8
jak zasypia to czasami się tak krzywi i jakby właśnie zaczyna coś połykać tak jakby jej się cofało i piekło w gardełku....
a powiedz mi jak myjecie Ninke to karmisz jakis czas przed czy raczej po kapieli ?
Teo a moze Ninka juz sobie bedzie wlasnie wydluzala spanko wkoncu ma 3 tygodnie:))
No wypisz wymaluj jak u nas! O tym Wam pisalam tydz temu. Tylko u Waszuch jeszcze tego nie bylo wtedy.
Nieladnie z mojej strony, ale mnie uspokaja, ze u Was tez tak. Bo to znaczy, ze to normalne i przejdzie.
Jak sprawiłaś, że Krzyś ładniej chwyta pierś? Spróbujesz opisac?
Mery nadal zwis na cycu albo spanie na rekach. Dobrze, ze chociaz noce przesypia.
aneta01 moja Weronika zanim zaczęłam rozszerzac dietę robiła kupki raz na tydzień A jak już zrobiła to zazwyczaj część nie mieścila się w pieluszce i musiałam małą myć (głównie plecki) i przebierać całościowo Po rozszerzeniu diety zaczęła robic kupki codziennie
ale Marysia się nie budzi i nie wymiotuje wtedy nie ?
ć bo Ninka znowu czasami robi tak, że otwiera paszczę jak ryba i rzuca głową na prawo i lewo ale to tak gwałtownie, że mi siniaki na ręce robi hehehe
Franek je sobie ładnie tak z 5 min, a potem tak się zaczyna wiercic, krecić głową, puszcza cycka, potem go lapie i beczy..
Haha, jakbym o Mery czytala. Ona wlasnie paszcze szeroko otwiera, ale i tak zasysa płytko :/
dzisiaj prawie nie spalam,pobudka co 2 h i wiszenie na cycu wieczorem godzine!!potem przerwa i znowu godzine!!! i zeby kimal przy cycu to rozumiem a on jadl i jadl bo lykal non stop ........
I szlag trafił moje plany, że synek będzie spał w swoim łóżeczku.
Używała któraś z Was niemieckich kropli Sab Simplex?
dziewczyny, a dopóki ten kikutek jest to jak się pieluche zakłada? do środka z nim? czy na zewnątrz? chyba te pieluchy dla noworodków sa tak wyprofilowane żeby był na zewnątrz? a ubranka nie draznią?
a my dzisiaj po III wizycie położnej
A wiecie, że tylko w naszej kulturze jest problem ze wspólnym spaniem? :)
Dziewczyny, czy wasze dzieci tez mają takie zimne rączki?
Jak Małej nie zapakuję po szuję w koc, tylko ma rączki na wierzchu, a kocyk do paszek, to normalnie lodowate łapki ma. ale kark ciepły.
jak to u Was jest?