Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mogę mleko dodać do tego z wcześniejszego dnia i zostawić mężowi w jednym kubku??? czy lepiej nie mieszać tak mleka z jednego dnia z drugim???
Teo Ninka to jakiś ewenement.
Jakos szybko poszlyscie - myslalam ze to sie robi po skonczonych 6tyg.
A moja Mery caly czas wali rzadkie kupy po kilka razy dziennie. Tochyba nic zlego, nie? Na tym etapie moze jeszcze czesto i rzadko? Bo w internetach pisza dziwne rzeczy, ze jak wiecej niz 3kupy rzadkie w ciagu 12h to biegunka.
w lodówce pozwalali trzymac pokarm maks 24h
po pierwsze, mieszac pozwalali tylko jesli odciagniete bylo w ciagu 3h. jak po dluzszej przerwie - trzeba osobno. potem za to mozna pomieszac w butli.
jak wiecej niz 3kupy rzadkie w ciagu 12h to biegunka
A moja Mery caly czas wali rzadkie kupy po kilka razy dziennie. Tochyba nic zlego, nie?
nie szybko tylko nam w szpitalu nie zrobili więc to było nasze pierwsze USG ....
kolejne jak Mała będzie miała 3 msce...
a u Was jest inaczej ?
a to u nas jest inaczej bo pierwsze USG do 6-go tygodnia życia a drugie jak dziecko ma 3 msce
niezłą przychodnię sobie wybraliśmy, fajnie
No to odpowiadam na temat diety bezbiałkowej. Odstawiłam produkty mleczne i jajca. Buźka i ramionka gładziutkie, czyli to było to
weź mnie nie denerwuj. u nas nie ma żadnej wizyty patronazowej pediatry.
więc ponad 6 godzin cyce nieużywane były...
jak Mała wstała to miałam cyce jak miednice, twarde, nabrzmiałe i lekko bolesne nawet...
Od razu mam pytanie. Czy któraś z Was zaobserwowała u swojego malucha krostki drobne, kaszkowate, gęsto posiane, przezroczyste w środku jakby z płynem... Mała ma je na czole i całej głowie... Nie mam pojęcia, co to takiego...
Po prostu inne są zasady dla wcześniaków, inne dla dzieci urodzonych o czasie.
dziewczynki a jak z odpadniętego w niedzielę pępka dzisiaj polało się rano troszkę krwi to jest to powód do paniki ?
Także jesli tak mają wyglądać wizyty, to ja wolałabym podziękować
jak na początku jadła i spała tak teraz wisi i wisi a jak uśnie to maks na godzinę i sie budzi....
dobrze, że te noce chociaż pięknie przesypia
--
ej no nie gadajcie, że to ma tak wyglądać ?
Kiedyś musiało to nastąpić Okazuje się,że dziecko jednak nie tylko śpi i je, jak to co niektórzy twierdzą
kurcze ja myślałam, że to będzie tak jak na początku, że co 2 - 3 godziny a nie non stop na cycku...
Franek w ciagu 14h w ciagu dnia, tj o 6 do 20, śpi jedynie 4h..
TEO pociesze cie, ze moja tez od 3 dni non stop na cycu w dzien.