Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No i z jedzeniem też ostatnio jakoś gorzej.
herbatke hipp dla niemowlat ulatwiajace trawienie, roie z 4 lyzeczek granulatu i pije na noc,
Pijesz tą z kopru włoskiego?
nozki do gory biore a ten BAM pod cisieniem jak z sikawki strumien kupy, matko bylam cala w kupie, dywan krzesla sofa!!paranoja! tyle vtego z takiej malej dupki! a na dodatek nie wiem co mnie wzielo zeby zalozyc rano nowe jeansy masakra nie odpiore tego, wystrzal na 1.5 metra byl!
jak jest alergia, to niestety cyca trzeba odstawić i mleko na receptę:)
a byliście u tego pediatry ?
niekoniecznie są antybiotyki przy których można nadal karmić. Antybiotyk to byłaby lipa bo wtedy od cycka się odstawia i nie wiem czy da sie wrócić..
Byliśmy..
U takiej pediatry o dupe rozbić..
Okazało się, że dziś tylko chore dzieci przyjmuje, a on jest przecież zdrowy..
I teraz nie ma czasu na zajmowanie się nim i na orzmowe na temat karmienia i pielegnacji.. bo ona ma dziś tyyyyyyle dzieci.. (a korytarz rzecz jsna pusty).. i mam sie umówić na inny termin do dzieci zdrowych..
Przepisała niby coś, bez badania, bez niczego.. ale przez 15min liczyła jaka ma być dawka dla takiego malucha.. więc podziękuję..
Poczekam na wizytę u swojego sprawdzonego pediatry..
CZy Wasze dzieci też źle się czują po witaminach? Jakie dajecie?
podaję K+D i BioGaię, dziś nie dałam i dziecko jest jak anioł, za to wczoraj i w dni poprzednie Albert był bardzo płaczliwy, ulewał - zwłaszcza po podaniu wit, nie mógł spać, wybudzał się co 2 min.
nic poza tym-ja staram sie dobrze ozywiac i jem witaminy wiec chybadziecku wystarczy..