Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ochrzciliśmy dzisiaj naszego Aniołka
 niezbyt anielski się zrobił, ale co tam, nie składam reklamacji
 niezbyt anielski się zrobił, ale co tam, nie składam reklamacji 

bo już ma jajeczkowanie

może dojść

katy, obawiam się, że wszystkie witaminy D mają olej w swoim składzie, chyba że istnieje coś zupełnie innego, co może przepisać lekarz.
a w ciągu miesiąca przybrała 900 gr [własnie ją ważyliśmy i waży 4400 gr] więc chyba mieści się w normie nie?
Czy znacie jakieś bez oleju? Może być samo D,
 i dali wlasnie sama D. Nie pamietam czy to na recepte...
 i dali wlasnie sama D. Nie pamietam czy to na recepte... 

ja spełniam warunki LAM a od dwóch dni mam rozciągliwy śluz, uczucie ślisko i bolą mnie jajniki tak jak podczas owulacji...

Źle odczytałaś
Do 12 tygodni (12 tyg x 7 dni= 84 dni) na pewno nie ma jajeczkowania (...) krwawienia w tym czasie nie są miesiączką a śluz dobrej jakości nie ma znaczenia.
obserwacje należy zacząć od 21 dnia cyklu - jest tylko wtrąceniem.
Po 84 dniu cyklu należy wnikliwiej przyglądać się śluzowi i zacząć mierzyć temperaturę.

co jak co ale niektorzy gp maja specjalizacje dziecieca- i tylko tacy lecza dziec- wiec spokojnie ospe rozponzaja juz nie robmy z nich takich nieudacznikow; na twoim miejscu poinformowalabym recepcje ze podejrzewasz chickenpox bo wtedy lekarz was odwiedzi-zeby nie narazac innych dzieci/ludzi w przychodni..oni nie maja poradni zakaznych, co najwyzej osobna poczekalnie ktora zaoferuja ale trzeba powiedziec o podejrzeniach choroby zakaznejj

magdalena a moze Wasza coreczka musi brac wiecej wit itp bo (z tego co pamietam)byla wczesniaczkiem?
 chcialam tylko zaznaczyc, ze ten zestaw to nie na wlasna reke daje tylko z zalecen.
 chcialam tylko zaznaczyc, ze ten zestaw to nie na wlasna reke daje tylko z zalecen. nasza duża dziewczynka dwa dni temu pozbyła się rożków i śpi drugą noc przykryta swoją osobistą kołderką w serduszka !
 ale wiesz, pics or didn't happen
 ale wiesz, pics or didn't happen 
najpierw był kocyk ale skopała go z siebie