Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ochrzciliśmy dzisiaj naszego Aniołka
bo już ma jajeczkowanie
może dojść
katy, obawiam się, że wszystkie witaminy D mają olej w swoim składzie, chyba że istnieje coś zupełnie innego, co może przepisać lekarz.
a w ciągu miesiąca przybrała 900 gr [własnie ją ważyliśmy i waży 4400 gr] więc chyba mieści się w normie nie?
Czy znacie jakieś bez oleju? Może być samo D,
ja spełniam warunki LAM a od dwóch dni mam rozciągliwy śluz, uczucie ślisko i bolą mnie jajniki tak jak podczas owulacji...
Źle odczytałaś
Do 12 tygodni (12 tyg x 7 dni= 84 dni) na pewno nie ma jajeczkowania (...) krwawienia w tym czasie nie są miesiączką a śluz dobrej jakości nie ma znaczenia.
obserwacje należy zacząć od 21 dnia cyklu - jest tylko wtrąceniem.
Po 84 dniu cyklu należy wnikliwiej przyglądać się śluzowi i zacząć mierzyć temperaturę.
co jak co ale niektorzy gp maja specjalizacje dziecieca- i tylko tacy lecza dziec- wiec spokojnie ospe rozponzaja juz nie robmy z nich takich nieudacznikow; na twoim miejscu poinformowalabym recepcje ze podejrzewasz chickenpox bo wtedy lekarz was odwiedzi-zeby nie narazac innych dzieci/ludzi w przychodni..oni nie maja poradni zakaznych, co najwyzej osobna poczekalnie ktora zaoferuja ale trzeba powiedziec o podejrzeniach choroby zakaznejj
magdalena a moze Wasza coreczka musi brac wiecej wit itp bo (z tego co pamietam)byla wczesniaczkiem?
nasza duża dziewczynka dwa dni temu pozbyła się rożków i śpi drugą noc przykryta swoją osobistą kołderką w serduszka !
najpierw był kocyk ale skopała go z siebie