Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ale wiesz, pics or didn't happen

Dlatego ja jutro siadam do maszyny i przerabiam jednakolderke na spiworek

Czy nic na to nie działa i trzeba przeczekać?
 dobra, nie narzekam, przynajmniej rzadziej zmieniam pieluchy nocą, z 6-7 pieluch dziś były tylko 3. A noc liczę od momentu wejścia na piętro do sypialni, do zejścia na dół do salonu czyli od 19.30 do ok 7. Z czego śpimy od ok 20.30 do... no właśnie, bywa, że do 4:30. A pobudki co 1,5 godz.
 dobra, nie narzekam, przynajmniej rzadziej zmieniam pieluchy nocą, z 6-7 pieluch dziś były tylko 3. A noc liczę od momentu wejścia na piętro do sypialni, do zejścia na dół do salonu czyli od 19.30 do ok 7. Z czego śpimy od ok 20.30 do... no właśnie, bywa, że do 4:30. A pobudki co 1,5 godz. fryzjerka chwaliła że mam grube włosy a ja jej mówię że właśnie jestem miesiąc po porodzie i nie narzekam na wypadanie a ona na to że właśnie kryzys przychodzi 4 - 6 miesiąca ... no to mnie nie pocieszyła...
 fryzjerka chwaliła że mam grube włosy a ja jej mówię że właśnie jestem miesiąc po porodzie i nie narzekam na wypadanie a ona na to że właśnie kryzys przychodzi 4 - 6 miesiąca ... no to mnie nie pocieszyła...

A nie mozesz kołderka jej przykryć?

kiedy zaczęłyście się kochać po porodzie ??

lepszy o 100%
o 100% szybszy
o 100% dokładniejszy
o 1oo% delikatniejszy

I już mnie nosi.. ale jak ostatnio byłam u gina na badaniu.. to tak mnie te szwy ciągły.. i generalnie bolało..
 to ciekawe co będzie u mnie na wizycie jak pójde....oby było dobrze i obym dostała pozwolenie na jakieś przytulania...
 to ciekawe co będzie u mnie na wizycie jak pójde....oby było dobrze i obym dostała pozwolenie na jakieś przytulania...Ja jakos po miesiacu, ale mialam cc
Stresuje sie wpadka, ze gumki zawioda..
Madzia, mam dokładnie to samo. Jednak ciąża w krótkim czasie po CC to strach

teo a co tesciowa na twoje uwagi?
 ] i myślę, że chyba nie wzięła tego do siebie...
 ] i myślę, że chyba nie wzięła tego do siebie...
ale powiem ci że w przypadku najbliższej rodziny jakoś mnie to nie razi