Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
znałam takie małżeństwo gdzie spali z dzieckiem chyba do 6 roku życia i juz sa po rozwodzie
A co w tym słabego? Jeśli są udanym, szczęśliwym małżeństwem, to ta "okoliczność" nic nie zmieni w ich relacjach.
moim zdaniem małżeństwo powinno spać razem
przekazywana dziecku,że to ono śpi z mamusią a tatuś gdzie indziej...
nie wiem czemu od razu pomyślałaś że "biedny mąż nie wytrzymał"
sex uprawiali w innych miejscach, ale w ich przypadku było to faktycznie oznaką zblizajacego się rozpadu małżenstwa
nie chcieli wrócić do intymności którą daje wspólne łoże - o tym właśnie była mowa w ddtvn i po prostu moim zdaniem tu mieli rację
i to nie jemu brakowało, to ona zdradzała, może nigdy go nie kochała
Jaheira: przekazywana dziecku,że to ono śpi z mamusią a tatuś gdzie indziej...
ale to chyba nie trwa wiecznie, prawda?
Jeśli dochodzi do rozłamu, tzn że w tym związku miłości nie było
dla mnie jasne jest, że mały potrzebuje być blisko mnie, to mam w głębokim poważaniu co o tym myślą inni, co o tym piszą w podręcznikach do wychowywania dzieci.
Wiesz, niestety z moich obserwacji wynika,że im dłużej to trwa tym trudniej zaprzestać tego "procederu"
tu nei chodziło o to, ze spanie z dzieckiem jest przyczyną, tylko, że może byc oznaką
Magda a neurolog wydał zgodę na szczepienie? Mała jest wcześniakiem wiec i raczej i tak będzie miała indywidualny system szczepień ale powinna być zgoda neurologa A ja sie jeszcze nie orientowalsm. Mamy szczepienia 3.12 i myslslam, ze to pefiatra nam doradzi...
A swoją drogą- dajecie dzieciom jeść, prawda? Mieszkacie z dziećmi, prawda? A nie boicie się, że :im dłużej to trwa tym trudniej zaprzestać będzie tego procederu? Przecież dziecko się przyzwyczai
A swoją drogą- dajecie dzieciom jeść, prawda? Mieszkacie z dziećmi, prawda? A nie boicie się, że :im dłużej to trwa tym trudniej zaprzestać będzie tego procederu? Przecież dziecko się przyzwyczai
Magda a neurolog wydał zgodę na szczepienie? Mała jest wcześniakiem wiec i raczej i tak będzie miała indywidualny system szczepień ale powinna być zgoda neurologa
Magda a neurolog wydał zgodę na szczepienie? Mała jest wcześniakiem wiec i raczej i tak będzie miała indywidualny system szczepień ale powinna być zgoda neurologa
A refunfowane dla wczesniakow sa tylko pneumo
A do okulisty też nie poszliście?