Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w niektórych nóżek już nie wyprostuje więc te odkładam ale nadal są takie 56 co są jeszcze dobre...

Mojemu też średnio na miesiąc wyszło 900g :) Do kilograma w pierwszym miesiącu jest norma.
 jakos nie mamy szczęścia, żeby trafić na zaangazowanych specjalistów.
 jakos nie mamy szczęścia, żeby trafić na zaangazowanych specjalistów.
      Szkoda, że trzeba pilnować tych lekarzyjakos nie mamy szczęścia, żeby trafić na zaangazowanych specjalistów.

jakos nie mamy szczęścia, żeby trafić na zaangazowanych specjalistów.ehh z tym u nas tez jest problem Jedyny porządny lekarz któremu bardzo zaufałam to kardiolog i ona bardzo nam pomogła w wielu sprawach nie tylko kardiologicznych

mam pytanie:czy Wasze dzieciaki maja te karuzelki wiecie montiwane do lozeczka?zastanawiam sie czy jest sens teraz kupowac czy bedzie sie gapil na to? bo on tak szybko sie nudzi wszystkim i moze takie cos mu przypasi?jak to u Was jest?

czy Wasze dzieciaki maja te karuzelki wiecie montiwane do lozeczka?

wiec maly jadl i sral tym haha no ale przynajmniej mnie wyleczyl;)
 wiec maly jadl i sral tym haha no ale przynajmniej mnie wyleczyl;) 

a masz wage dla dzieci jakas specjalna?

smoczek potrafi byc zbawienny!

] i spotkałam znajomych z 4 miesięcznym synkiem...
 ] i spotkałam znajomych z 4 miesięcznym synkiem...ja mam super wagę
A tak wczesnie chustowalas? Ja sie obawiam, zamierzam dopiero ortopede zapytac na usg.Antosię zabrałam ze szpitala jak miała miesiąc i chyba po tyg zaczęła być właśnie taka inna. płaczliwa, cycata, niespokojna - wsadziłam ją w chuste bez wiedzy, zgody i wytycznych lekarzy. Ortopede miałam jak mała miała juz kilka miesiecy więc do tego czasu bym chyba zwariowała ale on (bardzo dobry ortopeda) powiedział że nie widzi przeciwskazań bo dziecko nawet z problemami stawowymi - biodrowymi w chuście jest w pozycji na żabkę - a zdrowszej pozycji dla Okruszka nie ma. Tyle że nie nosiłam jej w pozycji "kołyski" a od początku w kieszonce

U nas też ząbkowanie bezobjawowo :-) I mamy już trzy ząbki

może to u Frania to właśnie ta wiotkość ?
jak go karmisz to on wydaje jakieś dźwięki ? bo ich Szymonek takie jakby charczenie i to też dla tej przypadłości typowe.....

Może dieta coś da?
 Może dieta coś da?
      ponoć jak są kolki to tylko do trzeciego miesiąca więc teoretycznie za 21 dni powinny minąć ale to jeszcze tyle czasu
 . Jeszcze tylko brzuch. No i z cyckami potem trzeba będzie coś zrobić, coby mega zwisy nie zostaly..
. Jeszcze tylko brzuch. No i z cyckami potem trzeba będzie coś zrobić, coby mega zwisy nie zostaly..
      U nas takie posmarowanie oliwką pomaga trochę w puszczaniu bąkówJakiś czas temu to odkryłam i stosuję pod wieczór, wtedy Janek "strzela"

Gdyby się skończyły za 21 dni, chyba poszłabym na pieszo do Częstochowy.

a masz wage dla dzieci jakas specjalna?pytam z ciekawosci

i najgorsze że nic nie pomaga
 i najgorsze że nic nie pomaga 

mam sprawdzony [przez kilka moich koleżanek] sposób na kupę
tzn jak dziecko kupki zrobić nie może a ewidentnie się męczy...

A mam pytanie:jak cieplo ubieracie dzieci? Trzymam temperature 22st i ubieram Małej krotki i dlugi rekaw, ale najchetniej poprzestalabym na dlugim tylko.

A mam pytanie:jak cieplo ubieracie dzieci? Trzymam temperature 22st i ubieram Małej krotki i dlugi rekaw, ale najchetniej poprzestalabym na dlugim tylko.

jak cieplo ubieracie dzieci? Trzymam temperature 22st i ubieram Małej krotki i dlugi rekaw, ale najchetniej poprzestalabym na dlugim tylko
aneciaa probowalas jesc probiotyku np acidophilus? przez cyca maly by dostal a to b pomaga w takich sytuacjach, wiem bo bralam niedawno zostaly mi z okresu ciazy i maly non stop pierdzial ..

Nas ratowała chusta i mogłam jakoś funkcjonować