Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w niektórych nóżek już nie wyprostuje więc te odkładam ale nadal są takie 56 co są jeszcze dobre...
Mojemu też średnio na miesiąc wyszło 900g :) Do kilograma w pierwszym miesiącu jest norma.
Szkoda, że trzeba pilnować tych lekarzy jakos nie mamy szczęścia, żeby trafić na zaangazowanych specjalistów.
ehh z tym u nas tez jest problem Jedyny porządny lekarz któremu bardzo zaufałam to kardiolog i ona bardzo nam pomogła w wielu sprawach nie tylko kardiologicznych jakos nie mamy szczęścia, żeby trafić na zaangazowanych specjalistów.
mam pytanie:czy Wasze dzieciaki maja te karuzelki wiecie montiwane do lozeczka?zastanawiam sie czy jest sens teraz kupowac czy bedzie sie gapil na to? bo on tak szybko sie nudzi wszystkim i moze takie cos mu przypasi?jak to u Was jest?
czy Wasze dzieciaki maja te karuzelki wiecie montiwane do lozeczka?
a masz wage dla dzieci jakas specjalna?
smoczek potrafi byc zbawienny!
ja mam super wagę
Antosię zabrałam ze szpitala jak miała miesiąc i chyba po tyg zaczęła być właśnie taka inna. płaczliwa, cycata, niespokojna - wsadziłam ją w chuste bez wiedzy, zgody i wytycznych lekarzy. Ortopede miałam jak mała miała juz kilka miesiecy więc do tego czasu bym chyba zwariowała ale on (bardzo dobry ortopeda) powiedział że nie widzi przeciwskazań bo dziecko nawet z problemami stawowymi - biodrowymi w chuście jest w pozycji na żabkę - a zdrowszej pozycji dla Okruszka nie ma. Tyle że nie nosiłam jej w pozycji "kołyski" a od początku w kieszonce A tak wczesnie chustowalas? Ja sie obawiam, zamierzam dopiero ortopede zapytac na usg.
U nas też ząbkowanie bezobjawowo :-) I mamy już trzy ząbki
może to u Frania to właśnie ta wiotkość ?
jak go karmisz to on wydaje jakieś dźwięki ? bo ich Szymonek takie jakby charczenie i to też dla tej przypadłości typowe.....
ponoć jak są kolki to tylko do trzeciego miesiąca więc teoretycznie za 21 dni powinny minąć ale to jeszcze tyle czasu
U nas takie posmarowanie oliwką pomaga trochę w puszczaniu bąków Jakiś czas temu to odkryłam i stosuję pod wieczór, wtedy Janek "strzela"
Gdyby się skończyły za 21 dni, chyba poszłabym na pieszo do Częstochowy.
a masz wage dla dzieci jakas specjalna?pytam z ciekawosci
mam sprawdzony [przez kilka moich koleżanek] sposób na kupę
tzn jak dziecko kupki zrobić nie może a ewidentnie się męczy...
A mam pytanie:jak cieplo ubieracie dzieci? Trzymam temperature 22st i ubieram Małej krotki i dlugi rekaw, ale najchetniej poprzestalabym na dlugim tylko.
A mam pytanie:jak cieplo ubieracie dzieci? Trzymam temperature 22st i ubieram Małej krotki i dlugi rekaw, ale najchetniej poprzestalabym na dlugim tylko.
jak cieplo ubieracie dzieci? Trzymam temperature 22st i ubieram Małej krotki i dlugi rekaw, ale najchetniej poprzestalabym na dlugim tylko
aneciaa probowalas jesc probiotyku np acidophilus? przez cyca maly by dostal a to b pomaga w takich sytuacjach, wiem bo bralam niedawno zostaly mi z okresu ciazy i maly non stop pierdzial ..
Nas ratowała chusta i mogłam jakoś funkcjonować