Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jaką masz chustę, bo chciałabym sobie zamówić, ale nie wiem, czym się zasugerować przy wyborze:)
a u nas od wczoraj wodniste kupy po każdym jedzeniu.
ja miałam najpierw tkaną potem elastyka ale naj dla nas jest tkana (do dziś) o chustach było sporo a jaką masz chustę, bo chciałabym sobie zamówić, ale nie wiem, czym się zasugerować przy wyborze:) na wątku chustowym
a jak to jest z probiotykami, jak ja zjem to MAłemu też coś się dostanie prze pokarm? Przecież to bakterie, jak niby miałyby się dostać do mleka? Chyba dziecku się podaje probiotyki, nie?
Daj jej pospać, i się nie przejmuj
Kolka jelitowa (inaczej brzuszna) występuje w ciągu pierwszych trzech-czterech miesięcy życia dziecka. Objawia się trudnym do ukojenia krzykiem, niepokojem oraz wzdętym brzuszkiem. Ból brzucha wywołuje u zdrowego niemowlęcia intensywny krzyk, przy czym brzuszek staje się twardy. Ten stan trwa od kilkunastu minut do nawet kilku godzin.
zawsze myślałam, że kolka to jak codziennie o tej samej porze
kurde to nie wiem co to jest….
już się boje dzisiejszej nocy :(((((((((
kupę robiła?
Następnym razem spróbuj ją na brzuchu dłużej potrzymać.
jak mi przy tym cycku już padła to leżałam z nią i wyłam przez 15 minut
A wpadanie razem z dzieckiem w histerię, trzęsienie się, itp- to wcale Nince nie pomaga, wręcz przeciwnie.
dlatego raz mi ją mąż z rąk zabrał i krzyknął na mnie, że jak się nie uspokoję to mnie zaraz w łeb palnie
ale kurna nie poradzę nic na to, że mną tak to pierdzielnęło
moja doradczyni laktacyjna mówiła, że noworodek karmiony przez kapturek musi być przez 14 dni dokarmiany mamy mlekiem, gdyż jedząc przez kapturek wykonuję podwójną pracę. może podpytaj jakiegoś doradcę jak to jest z wcześniakami.
Jak wylądowałam z Gośka na IP z powodu luźnych stolców to lekarka powiedziała nam, że mleko matki zmienia swój skład, dlatego też zmieniają się stolce.
Magdalena Jestem na diecie bezmlecznej już dwa tyg, z powodu skazy białkowej.
przed chwilą zasnęła mi na rękach w pozycji tygryska [brzuszkiem na mojej ręce i buźką w stronę podłogi]
a jak wy liczycie godziny miedzy karmieniami? bo ja od poczatku karmienia a nie od konca..
Też tak liczę, jakbym liczyła od końca karmienia to by czasmi wyszło i co 1h..
Teo, polecam Sab Simplex, super na kolki.
Nawet nie wiedzialam, że tak ta pozycja sie nazywa
U nas to rozwiązanie na wszelkie bolączki.
Oszalała mała
Franek za dnia nie spi w ogóle.. i sam nie poleży, no chyba że 10min bo potem jest dziki wrzask!
Teo, polecam Sab Simplex, super na kolki.
już jej podajemy DELICOL
też ponoć rewelacyjny [poleciła mi jedna z moich przyjaciółek tutaj]
z tego co pisała pomagał nawet tym dzieciakom, u których SAB SIMPLEX się nie sprawdził.....
mam nadzieję, że u nas też pomoże....
a [głupie pytanie zadam] espumisan też nie pomógł nie ?
a powiedz mi - on ma o określonych godzinach te kolki czy cały dzień czy codziennie czy jak ?