Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nosimy małego na zmianę
Mam marzenie gwiazdkowe - koniec kolek.
kolki paskudna rzecz :/ na szczęście mijają. Teo,a może u Was to skok. Nkie chce mi się wierzyć, że kolka pojawiła sie taka nagle. Przecież do tej pory był spokój. I dzieci dostają kolek wcześniej niż w 7 tyg ż. Cos mi tu śmierdzi. Na bank zjadłaś coś wzdymającego i teraz kilka dni odpokutujesz, myślę, że znów będzie wszystko ok. A jak Ninka jest zagazowana to próbuj z espumisanem (esputiconem, itp) Delicol pomaga jeśli dziecko nie trawi laktozy, u was do tej pory trawiła, i co,teraz raptem przestała? nie wiem.. wydaje mi się że problem tkwi gdzie indziej. Obstawiam skok.
U nas w nocy tylko dwie kupy, odstawiłam Biogaję, być może to ten probiotyk był wszystkiemu winien. Nocka łada, to już trzecia z rzędu. Od 20 do 23 spał, godzina na przebranie i karmienie, potem od 0,15 do 2:30 spał,znów godzinka na przewijanie i karmienie,zasnął, ale zaczął stękać, i po 4 się obudził cały zasikany. A potem już na cycu drzemał dopóki ALex Go nie obudził, ale zmieniliśmy cyca i spał do 7 :) Pewnie dla Was taka noc to koszmar, ale wierzcie mi to jest jego jedna z najlepszych nocek :)
a próbowaliście DEBRIDAT ?
Nie mogę znaleźć nazwy tego polskiego probiotyku, który któraś z Was używała zamiast dicoflora. Pomożecie?
dziecko o niebo spokojniejsze niż wczoraj DOPÓKI SIĘ NIE ZACZYNAMY KARMIĆ...
wtedy jest to co wczoraj
pisk, krzyk, wrzask i kopanie nogami...
to kurcze chyba nie kolka skoro poza karmieniem nic jej się nie dzieje...
ale też dziwne bo w nocy sie karmimy i NIC...
tylko przez dzień tak świruje...
Teo, to na czas karmienia zrób jej noc, powyłączaj wszystko, zasłoń okna...
--
To ja obstawiam skok rozwojowy. U Milenki pierwszy skok dokładnie tak przebiegał przez 2-3 dni. Wtedy nie wiedziałam o co jej chodzi, dopiero po czasie do tego doszłam.
zasnal jakos o 21 i karmilam go o 2 !
a Franuś miał skok w 8 tygodniu ?
i w ogóle buziaki dla niego bo dzisiaj DWA MIESIĄCE SKOŃCZYŁ !
chloe nie wydaje mi się by to by tylko kaprys na rączki bo jak płacze to się napina i brzuszek na twardy a;e no jak wezmę go na rece to się uspokaja więc nie wiem o co kaman
Uspokaja się na rękach, bo w tym wieku to normalne, że dziecko chce być blisko matki. Nie walczyłabym bym z tym za wszelką cenę, wyrośnie szybciej niż myślisz
--
tak, w nocy były dwie kupy i w dzień też dwie, zielone jak trawa. Jutro kupię dicoflor i zobaczę czy ten zadziała. Biogaję oddam starszemu, albo sama się dofloruję :) Katy a jak w ciągu dnia? bo ostatni wpis 6h temu że lepiej - a teraz?
___
dziewczyny ile czasu maks mozna krwawic/brudzic krwia po porodzie SN?ile uwaza sie za norme?dzieki--