Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
noo a mój uwielbia jak go trzymam do góry główką jak do odbicia i sam już potrafi trzymać na chwilkę główkę równo bez żadnych skoków na boki
i opanowała nową umiejętność podczas leżenia na brzuchu - do tej pory umiała tylko przekładać główkę z jednej strony na drugą a od dwóch dni umie podnieść główkę i trzymać do góry prosto
po czym pada na nos i fuczy ze zmęczenia hehehehe :D
w drugą stronę nie ma szans, żeby to zrobiła
HYDRAZINE a skąd miałaś pewność [wtedy jak się córa darła] że to nie kolki tylko odreagowanie po całym dniu ? :)
Pogadamy 10min na kaapie i jest placz.. popatrzy w łózeczku na zabawki 10min i jest płacz..
Ja zaczynam płakac juz z nim bo nie wiem co mam robić
bo nie wiem co mam robić
Usnał o 20 i spoko pierwsza pobudka o 1.. ale potem o 3, o 6.. o tej porze juz nie chciał usnąć..
szkoda, że nie miałam laptopa w sypialni, bo byśmy sobie pogadały. We dwoje raźniej. Też się bujaliśmy od 4 do 6 z małymi przerwami na drzemkę.
OMG to rzeczywiscie miałysmy wszystkie niezłą noc
i wypychanie 37cm głowy....masakra
i teraz tak myślę, czy dziecko może mieć uczulenie tak po prostu na moje mleko ?
Czasem zmiany na skórze trzymają się długo i znikają dopiero po tygodniu - dwóch od odstawienia mleka i pochodnych przez matkę.
i teraz tak myślę, czy dziecko może mieć uczulenie tak po prostu na moje mleko ?
ale tak sobie pomyślałam, że może ona głodna a ja za mało pokarmu mam i chciałam sprawdzić…
no i się dowiedziałam
w każdym razie to co ściągnęłam pięknie wypiła z butelki
bez prężenia, kopania i pisków
także jest fajnie :P
przestały się jej moje cycki podobać albo co
--
otóż od kilku dni Ninka ma taką czerwoną wysypkę na czole i za uszami…
chyba, że jak już pisałam - Młoda wda się we mnie i będzie pięknie spała
hihihihi ale i tak Kochane te nasze Małe istotki