Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Night, Twój Franio widzi tatę tylko raz w tygodniu? Jak myślisz poznaje go po tygodniu?
bo właśnie mnie od rana dzisiaj brzuch okresowo pobolewa i jestem przerażona
nic nie robi porzadnych kup tylko lekko brudna pieluszka i np jedna kupa dziennie od 2 dni..
co za glupek zaczepiac babe zeby jej cos sprzedac z dracym sie dzieckiem i drugim u boku?!
morelka przytulam mocno
ciekawe kiedy zatem atak wkurwu nastąpi :D
pewnie wieczorem tak jak wczoraj
dziewczyny poleciły abym jej podawała probiotyk BIO GAIA
. U nas było tak samo, teraz wieczorem jakby się uspokoiło ale za to w dzień boli Janka brzuszek. Zobaczymy, jak będzie dzisiaj. No u nas atak nastepuję z reguły koło 17-18 i tak już do 23 aż padnie
Ale jest postęp Tadzio spał dzisiaj całą noc w łóżeczku!
Haha, u nas dzisiaj zaliczona 2 noc we własnym pokoju. Pobudka o 1 i o 7.30
a Ty z Męzem jak spałaś ? :D
bo w pierwszą noc bez szału z tego co pisałaś :)
NIGHT ale sama woda ?
a powiedz - jak z tym ulewaniem/zwracaniem ?
przeszło mu to ?
Co ty dalej ulewa.. co prawda zdarzaja się lepsze dni, ze tylko ze dwa razy po karmieniu uleje, i juz tak nie wymiotuje dalej niz patrzy no ale ulewa dalej..
Ale w tej chwili jest już prawie 8 godzin
u nas też sama "woda"... tyle, że z 10 razy dziennie.....nie ma w kupce żadnych grudek a wcześniej były.
Franek robi raz dziennie ale taką mega wodnistą!
Przeanalizujcie jakie leki czy witaminy dzieci mają - 4 czy 5 stron temy było na ten temat i jak tam było widać wpływ na brzuszki dzieciece mają wit K Bio Gaja, Wit D - i już nie pamietam co
monitoruj temp nie powinna byc pon 36.5 lub powyzej 37.5
A na czym polega ten kryzys laktacyjny? Chodzi o dziecko czy o mnie? Bo ja pokarm mam, aż fontanna leci, jedyne, co się zmieniło ostatnio, to że cyce miękkie się zrobiły, nawet tuż przed karmieniem nie są już takie kamienie, jak było wcześniej, ale to wydaje mi się, że po prostu trochę się dostroiły do potrzeb dziecka... Są miękkie ale jak pisałam pokarm mam...