Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czym sie leczycie jak karmicie i macie pzreziebienie??

A Alex dostał od Mikołaja śmieciarę i od szóstej rano bawi się nią non stop.

jak TEO przeżyłaś wczorajszy dzień ??
miałam Ci życzyć wytrwałości w noszeniu na rękach ale już nie zdążyłam bo się mały obudził
u Was juz w wekszosci decyzja podjeta

kurcze my w nast. tygodniu też do szczepienia i aż się boję jak ona się będzie darła :(

Teo dobrze ze Ninka miala wiecej pobudek na mleko w nocy (bo wczesniej chyba tylko raz jadla?) to przytyje troszke bo w nocy mleko najtlusciejsze a Ty martwila ssie waga wiec pewnie teraz ladnie nadrobui:)
Mały wisi na cycu i zamiast jeść, co chwilę wypluwa i się do mnie śmieje całą paszczą.

mogę np w nocy ściągnąć i czy to wytrzyma do południa ?

ja odciągałam przed wyjściem prosto do butelki i wsadzałam ją do termoopakowania i było ciepłe

Mery rozwija się prawidłowo, jak inne dzieci, zgodnie ze swoim wiekiem.

fakt, że ściagnęła cyca przed wejściem, ale i tak super przyrost. tylko bardzo rośnie na długość - 62 już prawie dobre, za to na szerokość topi sie w 56.
dopiero od tygodnia tak naprawdę w pełni ciesze się macierzyństwem. poprzedni miesiąc miałam mega stresa czy wszystkie badania wyjdą ok.
Talinka, lekarka dzis mi mówiła, że można do tych skojaroznych dodać od razu pneumo lub rota, ale wtedy trudno w razie czego dojść, co dało skutki uboczne. dlatego lepiej rozdzielić 3 dniami.
Aa. Na razie w planach mamy szczepienia na NFZ stąd morelkę pytałam czy dodawali pneumo lub rota (my planujemy jedynie pneumo)

Franek w 1 miesiąc i tydzień przytył... 1,5kg!!!!