Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
choc mi to bardziej przypomina kapanie wody do pustej beczki
Bulgotania raczej nie.
dziewczyny a jak karmicie dzieciaki to czy słyszycie jak im w brzuszkach bulgota ?
u nas nie jest to zawsze ale u Maluszka było prawie zawsze a u starszego też bardzo często. Wiadomo że jak było mocne zatwardzenie to nie tak łatwo było ale cos tam udawało się jej zrobić :) ZAWSZE po kąpieli akurat :D
tzn uspokaja sie jeszcze na rękach ale nie mogę jej cały czas nosić..
Minęło jak mała skończyła 3 miesiące i zaczęła interesować się zabawkami, ćwiczeniem obrotów, itp.
A z drugiej strony on jeszcze bardziej cycowy niż mała i woli cycka ciumkać niż się nosić
a nie masz możliwości, żeby od kogoś na kilka dni pożyczyć chustę i spróbować wiązania?
no coraz więcej osób [z tego co tak pytam] nie szczepi na te rotawirusy.....
pisałam u Ciebie pod wykresem, że byłam na szkoleniu o probiotykach ( zawierają żywe kultury bakterii) i mówiono, że podawanie probiotyków zmniejsza w znacznym stopniu ryzyko powstawania i rozwoju biegunek w tym rotawirusowych
poszukaj u siebie w okolicy absolutnie nie :(klubu kangura, chętnie wypozyczją i doradzają chusty
przepytałam WSZYSTKIE dzieciate koleżanki i każda na pytanie o chustę robiła takie oczy
Ooo, dzięki Goma za info!
poszukaj u siebie w okolicy klubu kangura, chętnie wypozyczją i doradzają chusty
Teo, jeśli chcesz, to daj znać na PW, na powiedzmy tydzień mogę Ci pożyczyć chustę elastyczną, bo mam drugą tkaną.
Aż pójdę sprawdzić
u mnie w domu chyba by mnie zjedli jak bym nosiła Oskarka w chuście wystarczy że na chwilkę go ponoszę do odbicia to mąż mi żyć nie daje że on jeszcze zamały na takie noszenie , że się kręgosłup jeszcze dobrze nie dokształcił i żeby mu się przez to noszenie nie skrzywił i tak dalej i tak dalej...
u mnie w domu chyba by mnie zjedli jak bym nosiła Oskarka w chuście wystarczy że na chwilkę go ponoszę do odbicia to mąż mi żyć nie daje że on jeszcze zamały na takie noszenie , że się kręgosłup jeszcze dobrze nie dokształcił i żeby mu się przez to noszenie nie skrzywił i tak dalej i tak dalej...
1. Czy myjecie dzieciom glowki codziennie szamponem (moze to glupie pytanie... ja myje codziennie)
Mam dwa pytania:
1. Czy myjecie dzieciom glowki codziennie szamponem (moze to glupie pytanie... ja myje codziennie)
2. Jak walczycie z ciemieniucha?
Ide szukac chusty na allegro
Laski, głupie pytanie mam. jak się objawia KATAR?
Nigdy nie wiem, czy to katar czy wlasnie zalegajace jedzonko.
Ale położna nam na samym poczatku radziła, że jak się cos takiego pojawi, to przed kapielą nasmarować oliwą z oliwek taka ogrzaną w dłoniach, i nalożyć na zmienione miejsce, chwile poczekać i umyc wloski a potem dobrze wyszczotkować
. Czy myjecie dzieciom glowki codziennie szamponem (moze to glupie pytanie... ja myje codziennie
Morelka, owszem maz moze wspoldecydowac o pewnych rzeczach dotyczacych Oskarka, ale chyba reszta rodzinki juz niewiele powinna miec do powiedzenia
jak się objawia KATAR?