Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak dlugo nosilyscie na poczatku?
jak przechodziłyście z karmienia piersią na mm, czy butelką czy próbowałyście już z kubeczka?
A powiedzcie mi czy wasze dzieci same usypiaja?
Tzn tak w łozeczku np?
Bo u mnie nie ma opcji, trzeba wziąć na rece, przytulić, pohuśtać, pospiewac ewentulanie..
u Nas też jest różnie sporadycznie Oskar zaśnie sam w łóżeczku ale żeby tak było musi być już mega zmęczony...
Bo zauwazylam, że powiedzenie Franiowi "Spij, kochanie" nie skutkuje --
Nie wiem, jak cykl mi się skończy, ale ciekawie nie jest ...
Krzyś w 95% zasypia na piersi, jak zaśnie to albo wypluwa, albo mu wyjmuję i odkładam go.
Tzn tak w łozeczku np?
Poprawiłam analizę, bo tamta wizualnie mnie dołowała (była FL od 275dc i linia na poziomie 36,4)... Lecę na betę po pracy.
i mam pytanie bo widziałam na naszych dzidziach zdjęcia chustowania - a co z główką ?
nie lata takiemu maleństwu jak jest do chusty włożone ?
i mam prośbę - napiszcie który sposób jest na początek najłatwiejszy ?
kangurek czy kieszonka ?
Teo dzieki kochanie za ten pomysl, lateks rzadzi!!
Nie znalazłam żadnego takiego watku więc tak na szybko mogłybyscie mi jakąs sprawdzona firme polecic?
Bo od tygodnia Marysia spi tylko w wózku, bo ewidentnie bardziej jej to pasuje niż przepastne łózeczko. To nie za dobrze, nie?
napisz koniecznie jak już będziesz wiedzieć
I teraz, wg Twojej metody jest ok. W razie wątpliwości skontaktuj się z ekspertem lub Dorah (ona obcykana :))
W Roetzerze skok jest po szczycie śluzu
Teraz jest ciężko, bo Kubuś ma kolejny skok i się nie wysypiam
Ale tak sobie mysle, ze nas na rozbych materacach wychowano i jednak nie jestesmy pokrzywiebi, a w sumie jak jedne dzieci spia w lózku rodzicow to inne moga w wózku, nie?