Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
) zaczęło gorączkować nie do 3 dni ale chyba po 4 więc pewna byłam że jak nic chore - zmyłka Jeden dzień na syropku i po temp ;)

) będę w 6 miesiącu przechodzić pomału z cyca na mm, żeby mi się cykle w ogóle pojawiły i jako tako uregulowały. Bo chcemy żeby różnica wieku między dzieciaczkami nie była zbyt duża, a i mi latka lecą. Stąd mam pytanie jak przechodziłyście z karmienia piersią na mm, czy butelką czy próbowałyście już z kubeczka? To jeszcze 2 miesiące, ale zbieram rady i informacje na ten temat.
Jak dlugo nosilyscie na poczatku?

)
jak przechodziłyście z karmienia piersią na mm, czy butelką czy próbowałyście już z kubeczka?
więc butla poszła z automatu ale moja siostra swojej półrocznej córce odciągała mleko i dawała z kubka
no i Mała super sobie radziła lepiej niż mój Wojtek który jest od niej starszy o 1,5 miesiąca. A teraz to już pije jak stary 

[/url][/url]
[/url]
znowu przy cycu od 2.30 do 4.30. Jak ja rano karmilam o 7, to myslalam, ze padne. A powiedzcie mi czy wasze dzieci same usypiaja?

[/url][/url]
[/url]A powiedzcie mi czy wasze dzieci same usypiaja?
Tzn tak w łozeczku np?
Bo u mnie nie ma opcji, trzeba wziąć na rece, przytulić, pohuśtać, pospiewac ewentulanie..

Nie poganiam go, bo wiem,że to nie jest łatwe. Myślę, że jemu zejdzie dłużej niż siostrze, ale co tam- kiedyś do tego dojdzie

u Nas też jest różnie sporadycznie Oskar zaśnie sam w łóżeczku ale żeby tak było musi być już mega zmęczony...
Bo zauwazylam, że powiedzenie Franiowi "Spij, kochanie" nie skutkuje --
więc tutaj metoda była bardziej brutalna niestety... na zasadzie wychodzenia i wchodzenia do pokoju po jakims czasie. Teraz zasypia sam za dnia i w nocy.
[/url][/url]
[/url]Nie wiem, jak cykl mi się skończy, ale ciekawie nie jest ...
[/url][/url]
[/url]
Krzyś w 95% zasypia na piersi, jak zaśnie to albo wypluwa, albo mu wyjmuję i odkładam go.
Wieczorem przychodzi moja mama, więc wykorzystam moment i jadę po jakiegoś smoka, bo inaczej niedługo oszaleję. TT jest bee i zastanawiam się, czy w ogóle jakikolwiek smokgo zadowoli..
[/url][/url]
[/url]A powiedzcie mi czy wasze dzieci same usypiaja?
Tzn tak w łozeczku np?
Poprawiłam analizę, bo tamta wizualnie mnie dołowała (była FL od 275dc i linia na poziomie 36,4)... Lecę na betę po pracy.
i mam pytanie bo widziałam na naszych dzidziach zdjęcia chustowania - a co z główką ?
nie lata takiemu maleństwu jak jest do chusty włożone ?
i mam prośbę - napiszcie który sposób jest na początek najłatwiejszy ?
kangurek czy kieszonka ?
Teo dzieki kochanie za ten pomysl, lateks rzadzi!!

Nie znalazłam żadnego takiego watku więc tak na szybko mogłybyscie mi jakąs sprawdzona firme polecic?

[/url][/url]
[/url]
Smokiem niestety pluje dalej jak widzi i patrzy na mnie jakbym mu nie wiadomo jaką krzywdę robiła. 

[/url][/url]
[/url]
a ja go bujam jedna nogą. Teraz jest ciężko, bo Kubuś ma kolejny skok i się nie wysypiam
cycka w nocy co 2 godziny, a wieczorem jest godzina do dwóch wrzasków (nie non stop), chyba dzionek odreagowuje 

Bo od tygodnia Marysia spi tylko w wózku, bo ewidentnie bardziej jej to pasuje niż przepastne łózeczko. To nie za dobrze, nie?

napisz koniecznie jak już będziesz wiedzieć
UFFFI teraz, wg Twojej metody jest ok. W razie wątpliwości skontaktuj się z ekspertem lub Dorah (ona obcykana :))
W Roetzerze skok jest po szczycie śluzu

Teraz jest ciężko, bo Kubuś ma kolejny skok i się nie wysypiam

Ale tak sobie mysle, ze nas na rozbych materacach wychowano i jednak nie jestesmy pokrzywiebi, a w sumie jak jedne dzieci spia w lózku rodzicow to inne moga w wózku, nie?