Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Aaa, ktoś mi odradzał Candy jako mocno awaryjną.
MADZIA a powiedz mi jeszcze - jak Ty Mery wiążesz w tą chustę to jak robisz mając dwie ręce żeby dziecko sobie trzymać a równocześnie wiązać?
A ja głupia myślałam, że jak juz dziecko sobie unormuje nocki to nawet skok nie straszny i sypiać pieknie bedzie dalej
więc w ciąży nie jestem UFFF
Teo może ja pomogę. Wiązałam Kubę w chuście odchylając się mooocno do tyłu. Poza tym jedna ręką zawsze go asekurowałam. Pomaga wiązanie przed lustrem (widzisz jak ułożyć maleństwo w chuście) i nie bój sie mocno dociągać, bo chusta pracuje i po chwili noszenia troszkę materiał robi sie luźniejszy, więc jak był kiepsko naciągnięty, to trzeba poprawiać. Ja wiązałam w kieszonkę. To naprawde nie jest trudne. Poćwicz najpierw samą technikę wiązania, nawet na poduszce
myślę, że damy radę :)
tzn. według zegarka normalnego jak ustawiam program na 45 min na przykład to przychodzę po tych 45 minutach a ona na zegarze pokazuje że zostało jeszcze 15 min na przykład i zegar nie leci dalej ...
Słyszałma duzo dobrego o Boshu, ja chce własnie taką zeby miala krotki program na taka przepierkę
może dlatego nie ogarniam bo jednak 1,5 miesięczne dziecko jeszcze trochę chybotliwe
A propos smoczka, kupiłam dziś z Aventu i będziemy jutro testować
Patrząc na objawy pozostałe, można by mieć pewne podejrzenie, że implementacja mogła nastąpić 4 grudnia
No a ja muszę tylko jedna rzecz zachwalić, pieluszki z Biedrony!
Ceri Ty to jesteś Robocop :)
Albo moja vóreczka tyle sika albo te Huggiesy sa s
Średnio chlonne, bo po 3h już jest "bomba", a nie wyobrażam sobie, żeby cała noc dały rade.
Mam pyatnie odnośnie pampków typu "active baby" i "sleep&play". Czy któraś z Was ich używa i czy jest sens kupować? Active baby ponoć wytrzymują do 12 godzin. Ostatnio Janek śpi 9 godzin w nocy i nie wiem, czy sen z takim "okładem" nie skończy się kiedyś odparzeniem.
O to, to. mój whirlpool też to ma, od nowości, ale tylko jak daję dodatkowe płukanie. Wkurzające niezmiernie. Albo sobie przestawia czas i z prania godzinnego robi się np. godzina dwadzieścia. A ostatnia minuta trwającego programu potrafi trwać nawet 5 minut.
Madziu bo Huggisy w porównaniu do Pampersów do jak syrenka przy mercedesie. Przynajmniej w moim odczuciu...
Dzisiaj odłożyłam do pudełka najładniejszy Jankowy pajacyk
80 to chyba całkiem spore ciuszki jak na 6 miesięcy, nie?
Ostatnio Janek śpi 9 godzin w nocy i nie wiem, czy sen z takim "okładem" nie skończy się kiedyś odparzeniem.
Więc istnieją antysmoczkowe egzemplarze