Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chyba w wieku 3miesiecy mniej bedzie cyckal to moze wtedy moje cycki odpoczna..
To Franka przebieram po kapaniu w te Dady, czyli tak koło 20:30 i do 7 rano spokojnie w nich wytrzymuje.
A skubany tak się kręci, że kilka razy muszę odkładać Go ponownie na poduszkę, bo z niej zjeżdża. Śpi na klinie.
Ja muszę być przykryta po uszy, żeby nie marznąć, więc i Tadzia kołderką przykrywam łącznie z ramionkami.
NO I MOJ CHYBA TEZ SIE DO NICH ZALICZA, TEN LATEKSOWY TO NA CHWILE WCZORAJ WZIAL I CHYBA JEDNAK TEZ NIC Z TEGO sorry za capsa teraz zauwazylam..kurdea tak sie cieszylam, zaraz to nie bedzie sensu mu dawac tego smoka/ probowac dalej bo chyba w wieku 3miesiecy mniej bedzie cyckal to moze wtedy moje cycki odpoczna..
ostatnio w Carrefourze za 132szt pieluch w rozm 4 zapłaciliśmy 79.99zł
pi pod puchową pierzyną (prababcia zrobiła mu wypasioną pierzynę ) naciągniętą na głowę. Wystaje tylko nos, buzia i oczy. Jak mu nawet leciutko ściągnę pierzynę z głowy to wrzask.
Dla mnie to abstrakcja ale faktycznie jest czasami tak że na liczniku jest pozostały czas 15min pojawi sie kreska która się pokręci chwilę i wskakuje 22min do końca. To nie jest więc wada pralki ale jej "inteligencja"
nie boisz się??????????????????????????????
On już chyba od miesiąca śpi na brzuszku.
Bez problemu kręci główką, trzyma ją wysoko nawet kilka minut więc daje sobie rady.
Mysza spróbuj najpierw na drzemkach go kłaść na brzuszek jak się boisz.