Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tylko nie wiem jakie mleko Ci polecić.
ej a częsta czkawka [po każdym odbiciu praktycznie] to normalne ?
czy to nie śluz czasami? tylko że już nie ma jajecznicy tylko jakby sama woda i czasami jakieś takie pasma rozciągliwego czegoś...
no to czemu ja mam go dużo a dziecko nie przybiera i non stop płacze może ona z głodu tak mi wyje od dwóch tygodni ?
Night! Mam info o Filharmonii Malucha. Następny koncert 22 stycznia (niedziela, godz. 10:30 i 12.00) Będzie flet, klarnet, fagot i harfa. Sprzedaż biletów od 15 grudnia tutaj. Ja na pewno będę z Tadziem
..ale strach op dziekco jest prze****ny, nie? dla mnie to jest taki mega stres, że mnie paraliżuje.
w każdym razie wprowadzam raz dziennie na noc Bebilon – tam przynajmniej wiem, że są wszystkie witaminy, a w moim pokarmie to nie wiadomo przecież :(
i zszokowała mnie cena szczepionki na pneumokoki = ok 300 zł podobno
w każdym razie będziemy to monitorować i jak dalej tak będzie to się zastanowimy co dalej [dokarmianie MM na przykład...]
a i co ciekawe jeszcze…
Ninka ostatnio te piąstki do buzi ładuje i się ślini..
i podobno zaczęła już ząbkować !!
Teo, jak pierwsza dawka będzie w drugim półroczu, to ominie Cię jedna dawka. Jedno kłucie mniej
Jeśli mleka było dużo, to mało prawdopodobne, żebyś nagle przestała produkować. Jak wykluczycie infekcję, refluks, itp, to obstawiałbym złą technikę ssania.
A nóż wam ten Deberit pomoże!!
Chloe 100 lat dla synka!
robiłaś Małej żelazo? U nas Hb była ok a żelazo fatalne ale i w drugą stronę - Hb zleciała mocno a żelazo było ok
moze faktycznie zwiekszenie ilosci zelaza pomoze,ale morfologie warto zrobic po ok miesiacu od skonczonej kuracji wtedy sa wyniki wiarygodne
ale że co w sensie ? :)
nie szczepić teraz na pneumokoki tylko dopiero jak Ninka skończy pół roku ?
w sensie, że źle ssie i łyka powietrze i stąd kolki ?
CERI ale dzieci gromadza zelazo przez ostatnie 2mce ciazy, wiec to spora roznica miedzy 35tc Ewuni i 32tc Marysi.
Jeżeli pierwszą dawkę Nina dostanie dopiero jak skończy pół roku, to odpada jedna dawka. Nam tak pediatra radziła szczepić Ewę (była ze mną w domu, była zima, więc nie chodziłyśmy na plac zabaw, nie miała kontaktu z innymi dziećmi)
Bo GDYBYŚ np dawała pierś, possała by 5-10min, dawałabyś drugą, znowu 5-10min i zmiana, to mała wtedy spijałaby głównie pierwszą fazę.
Jeśli chodzi o debridat, to lekarz nie chciał mi go przepisać, choć chciałam, bo się naczytałam, że pomaga na kolki ale lekarz powiedział, że dziecko ładnie się rozwija i przybiera, a na kolki nie ma cydownego środka. Szczerze mówiąc, jeśli kolki nie przejdą w grudniu, na następnym szczepieniu zmuszę moją rodzinną do przepisania recepty.
No ale my sie kurujemy huz 6tyg i wyniji sie pogorszyły ... ?
kurcze być matką to cholernie trudna sprawa..
Nie martw sie morelka
Oby do matury
Potem juz z górki :)