Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po woreczkach znów Antosia była mega poodparzana - to nawet nie odparzenie ale miejsce gdzie był kontakt z klejem robiło się jedna wielką rana ;(
Bo pierwsze słowo mojego Frania to.. GUGL..
a można zamiast do worka spróbować łapać do pojemniczka na mocz ?
czy ten woreczek wymyslono tylko dla "ułatwienia" ?
Teo, czy to nie jest tak, że te wszystkie problemy u Was zaczęły się, gdy dałaś Ninie smoka?
Gosia przesypia całe noce i nieraz już o godz. 5 pielucha była sucha, ok 7 jeden sik, a potem to nadrabiała.
a Mery przez te 30 minut płacze nie ?
kurde ciężko takiego Maluszka głodnego tyle wytrzymać...
a czemu na czczo ? do tej pory też tak podawaliście ?
tym bardziej, że to tylko lekarkakazała na czczo - na ulotce nic nie jest napisane.
JOSARIS od 11 próbujemy bez smoka....
póki co się udaje ale za to cały czas w buzi albo kciuk albo piąstka...
to lepsze ? :)
Teo, jak chcesz, to dacie radę bez smoka będzie Ci mnie wygodniej, bo pewno będziesz musiała więcej nosić, przytulać, itp, ale bez smoka da się żyć :)
Teo, a sumarycznie w ciągu całej doby, średnio, ile pieluch przesikuje Ninka?
no i faktycznie więcej chce na ręce czego efektem jest brak obiadu [zaraz się biorę, może zdążę ]
ja mam taki patent, że gotuję wieczorem jak bąble śpią, ew, chociaż przygotowuję sobie półprodukty- czyli np szykuję mięso, obieram i kroję warzywa. raz na tydzień gotuję więcej i zamrażam- mam dzięki temu plan awaryjny na Krzysiowe dni przylepy
Teo wg książki o karmieniu, o której Ci pisałam dziecko na cycu powinno moczyć min 6 pieluszek na dobę.
dziecko na cycu powinno moczyć min 6 pieluszek na dobę
raz na tydzień gotuję więcej i zamrażam
Ceri, możesz w wolnej chwili na "Mniam, mniam" podrzucić kilka potraw, które mrozisz?
ale sa dni,że dopiero wieczorem mogę zjeśc obiad, jak maż wróci.
Nie raz będziesz sobie zarzucała złe decyzje.
ale nie musiałam tak wcześnie "zaczynać"
a smoka dawac w naprawde kryzysowych sytuacjach.
U mojej córki smok nie zaburzył